Götene Redovisning AB Götene
Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews
Götene Redovisning AB Götene
Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews

Information

Relativt nystartad redovisningsbyrå med fokus på digitalisering samt kostnadseffektivitet.
Ägaren är civilekonom med lång erfarenhet och bred kompetens inom redovisning och lönehantering. Medlem i SRF, som blir auktoriserad inom kort.
Vi kan hjälpa kunden med löpande bokföring, lönehantering, bokslut, deklaration samt även rådgivning avseende ekonomi och skatteplanering. Kundens önskemål och nöjdhet är det enda som räknas för oss. Eftersom vi använder de senaste programmen som är webbaserade, har du som kund möjlighet att göra en del av arbetet själv, om du så önskar. Exempelvis är det några av våra kunder som fakturerar själva. Ju mer du gör själv, desto billigare blir din kostnad när det gäller våra tjänster.
Genom att följa våra ledord (kostnadseffektivt, kompetent, flexibelt samt tryggt) garanteras ett väl utfört jobb på ett effektivt sätt. Mer information finns på vår hemsida: www.goteneredovisning.se.
svenska , engelska , bosniska , serbiska , kroatiska , slovenska
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Gör rätt från början!

Varför väljer kunder din byrå?

Vi sätter kunden i centrum genom att följa våra fyra ledord: kostnadseffektivt, kompetent, flexibelt och trygghet. Därmed garanteras ett väl utfört jobb till förmånligt pris utan dolda avgifter. Alla kunder ska känna sig värmebehandlade, oavsett storlek på företaget eller vilket bokföringsprogram de använder. Vi anpassar oss efter dig!

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När redovisningskonsulten är proaktiv och engagerad för att kunderna skall fatta kloka beslut. Vi kontaktar alla våra kunder minst en gång i månaden. Personliga besök hos kunden är också något vi gör och som våra kunder uppskattar.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi tolkar siffror och översätter till enkla ord som även icke ekonomer kan förstå. På så sätt förklarar vi för entreprenörer vad siffrorna faktiskt betyder för deras verksamhet.

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Lekmannarevision
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews
Melina Hillerberg för 4 år sedan
Jag har sedan start varit väldigt nöjd med samarbetet med Samir! Han är kunnig och ger mig tips och råd om sådant som jag själv inte tänkt på eller haft tid att sätta mig in i. Jag får alltid ett professionellt bemötande och upplever att samarbetet fungerar felfritt. Kommunikationen är väldigt smidig, trots att jag bor i Stockholm så känner jag att det inte påverkar vårt samarbete. Jag får alltid snabb återkoppling och svar på mina frågor. Samir är lyhörd för mina behov och underlättar enormt mycket för mig, så att jag kan lägga fokus och energi på att driva mitt företag istället.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget