4.70 / 7 Omdömen

Götene Redovisning AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Götene Redovisning AB.

Relativt nystartad redovisningsbyrå med fokus på digitalisering samt kostnadseffektivitet.
Ägaren är civilekonom med lång erfarenhet och bred kompetens inom redovisning och lönehantering. Medlem i SRF, som blir auktoriserad inom kort.
Vi kan hjälpa kunden med löpande bokföring, lönehantering, bokslut, deklaration samt även rådgivning avseende ekonomi och skatteplanering. Kundens önskemål och nöjdhet är det enda som räknas för oss. Eftersom vi använder de senaste programmen som är webbaserade, har du som kund möjlighet att göra en del av arbetet själv, om du så önskar. Exempelvis är det några av våra kunder som fakturerar själva. Ju mer du gör själv, desto billigare blir din kostnad när det gäller våra tjänster.
Genom att följa våra ledord (kostnadseffektivt, kompetent, flexibelt samt tryggt) garanteras ett väl utfört jobb på ett effektivt sätt. Mer information finns på vår hemsida: www.goteneredovisning.se.Götene Redovisning AB

Box 22 - Götene
533 21 Götene
 • Medlem i SRF
 • Ansvarsförsäkring
 • Redovisningskonsult

 • Bokföring
 • Fakturering
 • Bokslut och Årsredovsining
 • Lekmannarevision
 • Deklaration Privat
 • Deklaration Företag
 • Rådgivning
 • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Enkelt, smidigt och förtroendeingivande!

Jag har sedan start varit väldigt nöjd med samarbetet med Samir! Han är kunnig och ger mig tips och råd om sådant som jag själv inte tänkt på eller haft tid att sätta mig in i.

Jag får alltid ett professionellt bemötande och upplever att samarbetet fungerar felfritt. Kommunikationen är väldigt smidig, trots att jag bor i Stockholm så känner jag att det inte påverkar vårt samarbete. Jag får alltid snabb återkoppling och svar på mina frågor.

Samir är lyhörd för mina behov och underlättar enormt mycket för mig, så att jag kan lägga fokus och energi på att driva mitt företag istället.

- Melina Hillerberg
Omdöme skapat 04/10/2018

Helst fantastisk

Snabba svar, otrolig kund service som erbjuder allt man kan önska.
Allt gick så otroligt lätt och fort och mitt samarbete med den redovisnings firma jag fick kontakt med genom er är jag så otroligt nöjd med!!
Helt fantastik tjänst att använda sig av, att slippa sitta och leta själv sedan hitta någon som man ej matchar med etc, det tar mycket tid för oss små företagare så att få den hjälp vi fick genom er är så otroligt värdefull tid för oss!
Ett stort TACK!

- Madelene Gasslander Gill
Omdöme skapat 30/01/2019

Väldigt bra service.

Hjälper till, svarar på alla frågor. Och allmänt bra service. Återkommande kund hädanefter.

- Mikael Wennberg
Omdöme skapat 19/12/2018

Mycket seriös och professionell

Jag fick mycket professionell och snabb hjälp med min förfråga.

- Xavier
Omdöme skapat 09/10/2018

Professionellt, snabbt och trevligt

Trots att det var i juli så fick jag snabb hjälp med årsredovisning och deklaration. Kontakten gick smidigt via e-post. Frågor kunde redas ut snabbt och vi fick dessutom råd och proffsiga kontrollfrågor. Allt i trevlig ton. Vi vill gärna rekommendera Götene Redovisning till andra mindre företag och organisationer!

- P-O Lisén
Omdöme skapat 07/08/2018

EKONOMIASSISTENT

Ansvarsfull, noggrann och opolitisk rådgivare

- Sabiha Ibrakovic
Omdöme skapat 24/05/2018

Snabb, noggrann och duktig

Samir var verkligen min räddare i nöden när deklarationen skulle in. Snabba svar, noggrann och professionell.

- Sofia
Omdöme skapat 21/05/2018