Grytan Assistans & Konsult AB Västerås
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Grytan Assistans & Konsult AB Västerås
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi är ett litet ägarlett företag, som drivs av 2 personer. Fördelen med att vara ett litet företag är att vi har stora möjligheter att vara flexibla i vårt erbjudande och vi har nära till beslut. Åke, som är ansvarig för konsultationen inom ekonomi, såsom redovisning, bokslut, årsredovisning, deklaration m.m., har lång erfarenhet från bank och finans. Gedigen erfarenhet från att analysera företag, ge förslag till förändringar i företaget för att förbättra lönsamheten, rådgivning avseende kapitalförvaltning och tjänstepensioner, ge förslag på hur kapitalet bäst tas ut från företaget till ägaren utifrån ägarens privata situation m.m.
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

"I never lose. I either win or learn."
/Nelson Mandela/

Varför väljer kunder din byrå?

Främst för att de får något mer än bara bokföringen, bokslutet eller deklarationen. Genom Åkes långa erfarenhet av arbete med företagskunder från bank och finans, så får man del av den erfarenheten genom konkreta råd. Vi håller också en hög servicenivå med stor flexibilitet och är lätta att få kontakt med. Det finns också en tydlighet i vad du kan förvänta dig av oss och vad som förväntas av dig som företag.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När man som kund får något mer än vad man förväntat sig.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Det första vi gör är att snabbt kolla igenom ett företags ekonomiska ställning och utifrån det se om det kan finnas utvecklingsmöjligheter/förbättringspunkter. Vi behöver också, genom samtal med företaget, sätta oss in i företagets rutiner för att se om det finns något som kan bli bättre och effektivare.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Medlem i SRF

Tjänster

Bokföring
Deklaration Privat
Deklaration Företag
Bokslut och Årsredovsining
Rådgivning
Lönehantering
Fakturering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget