Hjorth & Partners AB Stockholm
Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews
Hjorth & Partners AB Stockholm
Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews

Information

Vi är en fullservicebyrå med lång erfarenhet inom ekonomi och juridik. Vi sköter allt från kund- och leverantörsreskontra, till årsredovisningar och inkomstdeklarationer, kontakt med skatteverket och bolagsverket samt bistår i budget- och analysarbete. Vi hanterar löneadministration, lönekartläggning och kan även anlitas som en extern HR-funktion. Därtill har vi mycket erfarenhet av hantering från uppstart av bolag, redovisning för ägare, emissioner och kapitalanskaffning, styrelse- och stämmoadministration till interima cfo-uppdrag.

Våra kunder kommer från många olika branscher och flera kunder har vi följt från start. Att jobba med snabbrörliga start-ups och scale-ups är något vi har stor erfarenhet av och tycker är roligt. Även stiftelser och ideella föreningar är något vi jobbat mycket med.

Vi är en personlig och flexibel byrå som förenklar våra kunders företagande. Vi tror på ett nära samarbete och som kund får ni en egen kontaktperson som lär känna ert företag. Låt oss göra jobbet så att ni kan fokusera på er verksamhet!
Svenska , English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Med ett brett erbjudande inom ekonomi och juridik förenklar vi våra kunders företagande. - Emma Hjorth

Varför väljer kunder din byrå?

- Pålitliga och professionella.
- Kompetenta/kunniga.
- Hjälpsamma och alltid snabba på att svara.
- Finns nära till hands.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews
Martin Björinge för 1 år sedan
Vi anlitade Hjorth & Partners 2017 för att sköta våra löner, bokföring och moms. Sedan dess har de varit en trygg partner där vi fått mycket administrativ hjälp och även juridiska råd. Deras kompetens är ovärderlig för oss som bolag.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget