Hunting Girl AB Strängnäs
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Hunting Girl AB Strängnäs
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Jag har genom åren arbetat i många olika branscher i både uppstartsbolag och väletablerade organisationer, som gett mig en bred kompetens inom många olika områden.

Jag har en bra förmåga att effektivisera processer och rutiner, för att göra arbetet både enklare och mer lättöverskådligt. Det är viktigt för mig att presentera siffror på ett sätt så att du som företagare förstår och kan ta strategiska beslut utifrån var ditt företag befinner sig ur ett företagsekonomiskt perspektiv.
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Eftersom ditt fokus ligger på entreprenörskap och utveckling av ditt företag, är det viktigt att ha ett stöd där du kan känna dig trygg med att dina siffror är uppdaterade, och att du har koll på nuläge för att löpande ta rätt beslut kring ditt företags framtid. Vårt jobb är att med siffrornas hjälp ge dig support och underlag så att du snabbt och enkelt kan ta ditt nästa steg.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När kunden känner att vi är en trygg axel att luta sig mot.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att delge mina erfarenheter har du möjlighet att ta del av tankar och idéer du kanske själv inte tänkt på. Utveckling är att blicka framåt, men också se över vad man bör undvika.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokslut och Årsredovsining
Bokföring
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget