JMG Redovisning Stenungsund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
JMG Redovisning Stenungsund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

En personlig redovisningsbyrå som arbetar för att du och ditt företag ska få det stöd och ekonomisk support som ni behöver. Med flexibla lösningar finns möjligheter att stötta upp i delar av ekonomin eller allt. Du och ditt företag ska få den service ni förtjänar. Jag arbetar för att ni ska nå era mål och min kompetens hjälper er att fokusera på det ni gör bäst...er kärnverksamhet.

Om Företaget

Motto eller citat

Slösa inte bort din värdefulla tid på bokföring. Låt mig göra det istället

Varför väljer kunder din byrå?

Personligt bemötande och flexibla lösningar. Jag anser att det är viktigt att vara lyhörd för kunders olika behov. Alla företag är olika precis som att alla företagare är olika och jag arbetar för att alla företag ska få den service och support som just dom behöver. Jag står med ett ben i den digitala världen och erbjuder helt digitaliserad redovisning men finns också för de som inte har tagit sitt företag in i den digitala världen.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Det är när en kund känner lugnet i att ha kontroll över sin ekonomi och administration. Många företagare sliter med det administrativa och bokföringen kommer i sista hand. De har då ofta ingen kontroll och är stressade över situationen. När jag har fått möjligheten att reda ut deras ekonomi och ser tacksamheten och lugnet så är det fantastiskt. Det är även otroligt roligt med alla kontakter och förtroendet som företagare ger mig.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att tillsammans komma fram till vad företaget har för mål så hittar jag lösningar och processer för att komma dit. Jag har mycket erfarenhet av att hjälpa företag att digitaliseras och effektiviseras men det finns också olika mål som en företagsägare vill nå. Jag agerar stöttepelare och är bra på att ta tag i saker som en företagare själv inte alltid vill eller hinner ta tag i. Så att få saker gjorda är en stor del i att utvecklas framåt.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget