4.63 / 5 Omdömen

John Wesley Företagsstyrning Aktiebolag

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från John Wesley Företagsstyrning Aktiebolag.

Hur kan vi hjälpa dig?

Redovisning
Administration, avstämningar, bokföring, bokslut, årsredovisningar, skatte-/inkomstdeklarationer, utredningar, företags-/värdering/-överlåtelser, inkråmsköp/-för-säljningar mm.

Revision
Lagstadgad revision, frivillig revision, särskilt revisionsuppdrag

Rådgivning
Redovisning, resultat-/skatteplanering, juridk. Du får alltid en första, förutsättningslös, kostnadsfri konsultation innan du bestämmer dig. Det är bara att ringa och boka tid.

Om oss
Byrån bildades 1968 och är en mindre kombinerad redovisnings- och revisionsbyrå. Uppdragen-/ klienterna består av mindre och medelstora, ägarledda företag. Företagsledarna står i allmänhet i mycket nära kontakt med oss för löpande återkoppling. Personalen består av en heltidsanställd Auktoriserad redovisnings-konsult/Godkänd revisor och ytterligare 2 deltidsanställda redovisningskonsulter. Vi arbetar enligt ISA inom revision och enligt och Reko inom redovisning. Personalen är medlemmar i branschorganisationerna FAR (Föreningen Auktoriserade Revisorer) och SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund). Via dessa blir vi kvalitetskontrollerade regelbundet. Ansvarsförsäkring finns.John Wesley Företagsstyrning Aktiebolag

Gamla Tuvevägen 23, vån 2
417 05 Göteborg
  • Godkänd Revisor
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Medlem i FAR
  • Medlem i SRF
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Fantastic

I was in a quandary with an unfamiliar tax matter with a tight deadline in December last year.

Elisabeth Wesley, even though she was recovering from a recent illness, handled the questions within a challenging time frame before the end of the tax year.

I was extremely impressed and thankful for their work.

- Jamie
Omdöme skapat 28/03/2019

Klart, tydligt och lärorikt informationsmöte.

Elisabeth Wesley var duktig och kunnig och det första infomötet vi hade med henne var tydligt och lärorikt.

- Ceder Deco
Omdöme skapat 16/10/2017

Top nodge

Företagsstyrning är ett top nodge-företag både vad gäller revision och företagsrådgivning. Förutom hjälp med bokföring och revision har jag fått ovärderlig och mycket kompetent rådgivning i alla sorters ekonomiska frågor jag som småföretagare stöter på. T.ex hur man optimerar utdelning o löneuttag. Hur man gör pensionsavsättning på bästa sätt etc. Jag har fått stor hjälp i samband med övergång från enskild firma till aktiebolag. Jag upplever att Företagsstyrning månar om sina klienter lite extra utöver vad man kan förvänta sig. Rekommenderas starkt!

- Joakim Carlsson . VD Concilio Design AB
Omdöme skapat 13/10/2017

Hög kompetens och mån om att utbilda klienterna

Observera att detta omdöme är baserat enbart på kontakten jag hade med byrån i urvalsprocessen.

Jag fick kontakt med Elisabeth Wesley via Ageras, då jag sökte en redovisningsbyrå till mitt aktiebolag där jag verkar som frilansande konsult. Jag sköter bokföringen själv och sökte därför en byrå som kan hjälpa mig med avstämningar, bokslut/årsredovisning/deklaration samt fungera som rådgivare i olika ekonomiska frågor som rör min verksamhet.

Jag fick ett mycket gott intryck av Elisabeth Wesley och Företagsstyrning. Vi hade ett långt första möte där Elisabeth gav mig många goda råd som nyföretagare och vi hade även en del mailkontakt efteråt där Elisabeth tog sig lång tid att skriva utförliga svar. Det var verkligen långt över förväntan att bjuda så mycket på sin tid och kunskap, trots att vi ännu inte inlett något samarbete. Baserat på detta ändå korta intryck uppfattar jag Elisabeth som en person som verkligen engagerar sig i att hennes klienter skall lära sig redovisning m.m., så om man söker en redovisningsbyrå som samtidigt utbildar en skulle jag tro att detta är ett bra val. Jag uppfattade kompetensnivån som väldigt hög och bedömer att detta är en byrå som kan hjälpa till med rätt så avancerade frågeställningar som kan vara relevanta för en företagare i liknande situation som min.

Jag fick dock flera väldigt bra kontakter via Ageras och valde till slut en annan byrå där upplägget som helhet passade mina behov något bättre, men skulle mycket väl kunna tänka mig att arbeta med Företagsstyrning som byrå om min totala behovsbild såg annorlunda ut.

- Christian F
Omdöme skapat 11/10/2017

Not so easy to find company, who have good service for foreigners !

I think i found good company after my search

- Jorma Kuningas
Omdöme skapat 03/03/2015