Lapidus Nordenfelt Ekonomi
Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews
Lapidus Nordenfelt Ekonomi
Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews

Information

Vi är en nystartad, modern och digitaliserad fullservicebyrå inom ekonomi och redovisning.
Vårt digitala arbetssätt innebär att det är slut på pappershantering eftersom dina fakturor och kvitton kommer direkt in i vårt system.
Som redovisningsbyrå hjälper vi dig med löpande bokföring, momsredovisning, fakturering, skattedeklarationer, lönehantering, bokslut, årsredovisning och skattefrågor.
Genom att vara lyhörda och ställa frågor stöttar vi dig så att du kan driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt.

Vi vill att du ska kunna fokusera på det du är bäst på så gör vi det vi är bäst på, nämligen redovisning.
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Vi förenklar för dig så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi är en smidig, serviceinriktad och digitaliserad fullservicebyrå inom ekonomi, redovisning och rådgivning. Vi lyssnar på kunden och ser till kundens behov. Inga frågor är för dumma.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En bra kundupplevelse är en nära kontakt med kunden där vi kan få förståelse för kundens behov så att vi kan infria dessa och göra det bästa möjliga för kunden.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi kommer med rådgivning och förslag till förbättringar. Vi ser på varje företag utifrån dess möjligheter och potential.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews
Caroline Bahrton för 1 år sedan
De har från första stund varit väldigt hjälpsamma och proffsiga och har även hjälpt oss att få till väldigt bra nya rutiner som både förenklar och effektiviserar. Vi känner fullt förtroende för deras kärnkompetens som räcker och blir över. Vi rekommenderar de varmt, de är dessutom väldigt trevliga att ha att göra med!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget