Lundéns Fastighetsförvaltning AB Mölndal
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 5 reviews
Lundéns Fastighetsförvaltning AB Mölndal
Ageras rating star
4.5 / 5 stars 5 reviews

Information

Vi har som ambition att erbjuda redovisning och rådgivning till mindre företag och föreningar som söker den personliga kontakten och engagemanget. Flera av oss har erfarenhet av att driva bolag och styrelsearbete från annat håll samt att starta upp verksamheter. Vi drivs också av att se våra klienter växa och utvecklas vilket gör att vi engagerar oss lite extra.

Lundéns Fastighetsförvaltning AB startades 1985 som ett komplement till den verksamhet som fastighetsmäklare som då bedrevs. Bolaget har sedan dess erbjudit ekonomisk förvaltning till hyresfastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Under 90-talet breddades verksamheten och började erbjuda redovisningstjänster, bolagsrådgivning och skatterådgivning även mot småföretagare under namnet Aveny Ekonomi AB.

Aveny Ekonomi AB drevs tidigare under namnet Hedbergs Ekonomitjänst AB vilket gör att tidigare bolagshistorik finns i det namnet.
Svenska , English , Shqip
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

De allra flesta av våra kunder stannar hos oss då de uppskattat och upplevt att vi på ett bra sätt kunnat kombinera en professionell och personlig kontakt. De som föredrar det lite mindre formatet istället för att försvinna som en kund i mängden.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi kan hjälpa till då vi förutom att ha bred erfarenhet av både fastighetsförvaltning och redovisning även har erfarenhet av att driva företag själv och de svårigheter som ofta kan uppstå.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Fakturering
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.5 / 5 stars 5 reviews
Stefan Westfeldt för 4 år sedan
Jag har via mina bolag Loft Investments AB and Loft Credit Relative Value AB varit kund hos Aveny Ekonomi (tidigare Hedbergs Ekonomitjänst) i snart 10 år. Bolagen är verksamma inom finansiell rådgivning och finansiella placeringar. Placeringarna har många gånger varit av komplex natur, som optioner, CFD:s, terminer och spotpositioner i valuta. Aveny Ekonomi har skött den löpande redovisningen, bokslut och årsredovisning samt värderingen av de finansiella placeringarna. Bolaget har också hjälpt till i frågor som berör bolagsstyrning och skattefrågor. Aveny Ekonomi har dessutom varit behjälpliga med kontakten med revisorn och tagit ansvar för att lämna in räkenskaperna till Bolagsverket. Jag är nöjd med hur Aveny Ekonomi har skött sitt uppdrag. Några felaktigheter i redovisningen har aldrig dykt upp och jag har alltid fått snabba svar när vi ringer med specifika frågor. Frågor som Aveny Ekonomi inte kan svara på direkt tar man reda på och återkopplar. Jag upplever att Aveny Ekonomi är ett serviceinriktat bolag som hela tiden vill utvecklas. Jag kan utan tveksamhet rekommendera Aveny Ekonomi.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget