4.50 / 5 Omdömen

Lundéns Fastighetsförvaltning AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Lundéns Fastighetsförvaltning AB.

Vi har som ambition att erbjuda redovisning och rådgivning till mindre företag och föreningar som söker den personliga kontakten och engagemanget. Flera av oss har erfarenhet av att driva bolag och styrelsearbete från annat håll samt att starta upp verksamheter. Vi drivs också av att se våra klienter växa och utvecklas vilket gör att vi engagerar oss lite extra.

Lundéns Fastighetsförvaltning AB startades 1985 som ett komplement till den verksamhet som fastighetsmäklare som då bedrevs. Bolaget har sedan dess erbjudit ekonomisk förvaltning till hyresfastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Under 90-talet breddades verksamheten och började erbjuda redovisningstjänster, bolagsrådgivning och skatterådgivning även mot småföretagare under namnet Aveny Ekonomi AB.

Aveny Ekonomi AB drevs tidigare under namnet Hedbergs Ekonomitjänst AB vilket gör att tidigare bolagshistorik finns i det namnet.Lundéns Fastighetsförvaltning AB

PRÄSTGÅRDSGATAN 24
431 44 Mölndal
  • Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring


  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Rådgivning
  • Fakturering
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ett serviceinriktad bolag som hela tiden vill utvecklas!

Jag har via mina bolag Loft Investments AB and Loft Credit Relative Value AB varit kund hos Aveny Ekonomi (tidigare Hedbergs Ekonomitjänst) i snart 10 år. Bolagen är verksamma inom finansiell rådgivning och finansiella placeringar. Placeringarna har många gånger varit av komplex natur, som optioner, CFD:s, terminer och spotpositioner i valuta. Aveny Ekonomi har skött den löpande redovisningen, bokslut och årsredovisning samt värderingen av de finansiella placeringarna. Bolaget har också hjälpt till i frågor som berör bolagsstyrning och skattefrågor. Aveny Ekonomi har dessutom varit behjälpliga med kontakten med revisorn och tagit ansvar för att lämna in räkenskaperna till Bolagsverket.

Jag är nöjd med hur Aveny Ekonomi har skött sitt uppdrag. Några felaktigheter i redovisningen har aldrig dykt upp och jag har alltid fått snabba svar när vi ringer med specifika frågor. Frågor som Aveny Ekonomi inte kan svara på direkt tar man reda på och återkopplar. Jag upplever att Aveny Ekonomi är ett serviceinriktat bolag som hela tiden vill utvecklas.
Jag kan utan tveksamhet rekommendera Aveny Ekonomi.

- Stefan Westfeldt
Omdöme skapat 09/12/2019

Nöjd,snabbt och effektivt

Har varit kund hos avenyekonomi i flera år nu. De hjälper oss med redovisningen och boksluten. Vi har alltid haft bra kontakt och alltid fått ett professionellt och bra bemötande.

Under våra år det aldrig varit några problem med avenyekonomi, de har alltid levererat i tid och i enlighet med våra önskemål.

Så som jag ser det är avenyn ekonomi helt utan anmärkning. Vilket gör att jag känner att jag kan rekommendera dem till andra som också behöver proffs på redovisning.

- Sebastian Johnsson
Omdöme skapat 28/11/2019

Någon som vet vad ett litet företag behöver.

Vi är sen många år kunder hos Aveny Ekonomi och fått hjälp med redovisningen för vårt fåmansbolag. Vi har under alla år haft mycket bra och nära kontakt och uppskattar den personliga bemötande vi uppfattar att de haft mot oss.

Vi uppfattar dem som både kunniga och pålitliga och lätta att ha att göra med. Vi har fått de hjälp med myndighetskontakt vi behövt för vår verksamhet. Vi kan rekommendera dem även för andra både gällande redovisning och rådgivning.

- Niklas Hallqvist
Omdöme skapat 23/11/2019

Bra samarbete

Har haft kontakt med Susanne Blixt Aveny Ekonomi.Hon leverera det man efterfrågar. Vet vad som gäller . Absolut upp till förväntan.

- Kurt Myhr
Omdöme skapat 20/11/2019

Personal touch, fast, knowledgable and efficient

We setup our business in Sweden where we needed an advisor we could trust and rely on as we have no experience in Sweden.
After working with Linus where we had many question and needs. We felt we were in good hands.

- Real Estate Partners
Omdöme skapat 20/09/2019