Mankaret AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Mankaret AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Erbjuder Virtuella kontorstjänster inom bland annat ekonomi.
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert - Pippi Långstrump

Varför väljer kunder din byrå?

Redovisningskonsulten Marie är utbildad ekonom och har mer än 20 års erfarenhet av de tjänster Mankaret erbjuder. Hon är strukturerad, kommunikativ och har en stor integritet.
Mankaret har en hög tillgänglighet, en öppen och flexibel inställning och ett stort kundfokus. Att anlita oss ger dig en bättre kontroll på din ekonomi som i sin tur leder till en högre lönsamhet och ett mer positivt kassaflöde.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

När du som kund känner att du har förtroende för din redovisningskonsult och att allt flyter på. När du vid avstämningar känner att du har full koll på företagets ekonomi samtidigt som du själv har ägnat tid åt det du vill göra.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Med Mankaret som stabilt ankare för det ekonomiska, frigör du tid för dig som kund att ägna dig åt utveckling av ditt företag. Båda parterna gör det de är bäst på - Marie brinner för de tjänster som Mankaret erbjuder och du det som är din kärnverksamhet!

Certifieringar

Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget