Medtech Sweden AB Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Medtech Sweden AB Göteborg
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vårt företag har främst som specialitet att hjälpa läkare med egna företag att hantera sin bokföring men har genom åren hjälpt även andra småföretagare inom olika branscher. Vi är väl insatta i vad företagare möter för frågeställningar och problem från det att de startar upp sitt bolag och vidare genom alla steg framåt som registreringar, bokföring, deklarationer, inköp, utgifter, vinster, förluster mm. Vi kan hjälpa till med prissättning, avtal, skattefrågor och mycket annat som företaget behöver hantera. Inga frågor är dumma, för svåra eller för obetydliga. Det vi inte kan svara på ser vi till att kunna ta fram svaret på. Vi ser inte dig och ditt företag som kunder utan kollegor och därför blir din oro vår oro och din framgång även vår framgång.
Svenska , English , العربية
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Det handlar inte om hur det är utan hur du tar det och gör med det.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi återkopplar snabbt!
Vi kommunicerar på det sätt som passar dig!
Vi är insatta i företagares vardag!
Vi tar reda på det vi inte kan så du alltid får hjälp!

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att du som kund känner dig trygg och bekväm med att ditt företag är i händerna på kompetenta personer. Att du får svar på dina frågor men också att du lär dig mer om hur du kan få ditt företag att blomstra.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att vägleda dig i vad som är bäst för ditt företag och vilka regler som behöver följas för att undvika fel så är du redan på god väg att bedriva en bra och givande verksamhet. Att dessutom visa dig hur du genom att följa dina företags siffror ser vart ditt företag är på väg och vilka åtgärder som krävs för att det ska gå i rätt rikning är något vi är måna om att stödja dig med. Har du rätt marginaler? Är du i rätt marknad?

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Fakturering
Deklaration Företag
Deklaration Privat
Lönehantering
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget