4.67 / 6 Omdömen

Min Ekonomichef i Sverige AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Min Ekonomichef i Sverige AB.

min ekonomichef
din moderna ekonomipartner

Minekonomichef.se är en modern ekonomibyrå. Vi erbjuder heltäckande lösningar inom redovisning och ekonomisk rådgivning för små och medelstora företag. Vi levererar i tid, med god kvalitet och till rätt pris. Vårt mål är att göra din ekonomiadministration så kostnadseffektiv och enkel som möjligt.
Brinner du för det du gör och vill lära dig mer om ekonomiadministration, eller behöver hjälp att utveckla din verksamhet - så är ett partnerskap med oss ett självklart val!

Vi har valt att samarbete med de vanligaste och på marknaden dominerande ekonomisystem leverantörerna. Vårt mål är att samarbeta med de leverantörer som våra kunder har eller har önskemål om. De vi samarbetar med för tillfället är Visma, Hogia, Fortnox och Wrebit.

Välkommen till ett förbehållslöst samtal med oss.


Min Ekonomichef i Sverige AB

Toppstigen 4
149 51 Nynäshamn
  • Ansvarsförsäkring
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Lönehantering
  • Deklaration Privat

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Ovärderligt stöd för nyföretagare

Peter Arrman och Min Ekonomichef är en ovärderlig och kunnig hjälp i bokföring och redovisning!

- Mats Törnvall
Omdöme skapat 14/03/2021

"Min Ekonomichef" har gjort enorm skillnad för mig och mitt företagande!

Genom “min ekonomichef” ges jag möjligheten att hyra in en ekonomichef på timbasis och på så vis få tillgång till en kompetensnivå jag annars inte hade kunnat ta in i bolaget i tidigt skede. Att jobba med “min ekonomichef” innebär mycket mer än bara redovisning, det är rådgivning på en helt annan nivå. Det är precis som att ha en egen ekonomichef i bolaget som hjälper till vid förhandlingar och rådgivning när det ska tas beslut som leder till att företaget växer. Att man dessutom kan jobba digitalt och ha möten via Skype ligger helt rätt i tiden för mig som företagare.

- Charlotta Ullholm, Online Marketer & SEO specialist
Omdöme skapat 04/01/2018

Ovärderligt!

Med Peter som din ekonomichef kan du vara säker på att han kommer att hjälpa dig att ta det beslutet som är bäst för ditt företag. Det handlar inte bara om att bokföra och betala skatt, han kommer att hjälpa dig att få ditt företag att växa!

- Oliver Cartea
Omdöme skapat 19/12/2017

Proffsigt med hög kvalitet

Jag har fått en vass ekonomichef - utan att behöva anställa en! Peter är en oerhört kunnig och engagerad samarbetspartner, och jag rekommenderar honom och ”Min ekonomichef” varmt!

Helena, Samtalskompaniet AB

- Helena Ingemarsdotter
Omdöme skapat 19/12/2017

Nya tider - tänk nytt

Jag slutade leta efter en redovisningskonsult och fann min ekonomichef.
Med min ekonomichef får jag en tjänst som gör det möjligt att gå från nödvändig redovisng till inspirerande affärsledning.

- Anders Holmkvist
Omdöme skapat 19/12/2017

Professionellt med hög kvalitet

Jag har fått en vass ekonomichef - utan att behöva anställa en! Peter är en oerhört kunnig och engagerad samarbetspartner, och jag rekommenderar honom och ”Min ekonomichef” varmt!

- &Helena, Samtalskompaniet AB
Omdöme skapat 19/12/2017