MJF Redovisning och Konsult AB Älvsjö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
MJF Redovisning och Konsult AB Älvsjö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

MJF Redovisning och Konsult AB grundades av Camilla J Forsgren, auktoriserad redovisningskonsult via SRF konsulterna i Stockholm. Vi erbjuder tjänster inom ekonomi, lönehantering och redovisning som löpande bokföring, leverantörsfakturor, kundfakturering, avstämningar, ekonomiskrådgivning, moms, deklarationer, årsredovisning, bokslut samt rapportering till Skatteverket (SKV) mm
Vi skräddarsyr lösningar för just ditt företagsbehov.

Läs mer om oss på www.mjfredovisning.se

Vårt mål är att hitta en lösning som passar just dig, så att du känner dig trygg med att din redovisning blir korrekt och att dina deklarationer kommer in i tid. Vi strävar efter att hitta ett bra samarbete och rutiner så att du får information om hur ditt företag går när du behöver den, med hjälp av en balansrapport (BR) och en resultatrapport (RR)

Om du inte arbetar digitalt än så kan vi hjälpa dig att bli mer digital. Vill du få hjälp med att vi kan hämta ditt material månadsvis så finns den möjligheten inom Stockholm. Efter de 3 första rapporteringarna så finns det möjlighet att se över tid och pris så att vi kan hitta fram till ett fast pris om så önskas och det känns bra för både dig och oss, som vi sen följer upp.

Vi hoppas att vi kan träffas för ett möte inom snar framtid så vi kan presentera oss och våra tjänster mera för dig.

Med vänlig Hälsning,

Camilla J Forsgren
070-952 95 00
[email protected]
Svenska
Auktoriserad redovisningskonsult / Auktoriserad lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Varför väljer kunder din byrå?

Min kunder väljer att samarbeta med mig eftersom jag är noggrann och håller de överenskommelser vi har kommit överens om. De flesta av mina kunder uppskattar även att jag gärna träffas ibland för en genomgång och samtal om vad de har för planer med sin verksamhet och att jag kan vara ett bollplank för åt vilket håll de vill utvecklas.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastiskt kundupplevelse är när mina kunder är nöjda. När vi har fått en bra rutin på vårt samarbete och både jag och min kund vet vad vi ska göra och när vi ska göra det.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Det jag kan göra för att hjälpa mina kunder att utveckla sina företag är att vara ett bollplank redan från idéstadiet till de faktiskt gör några förändringar. Jag kan även hjälpa dem med att få fram information om hur vissa saker behöver hanteras när det gäller redovisningen innan de vidareutvecklar sina företag, vad de behöver tänka på.

Certifieringar

Auktoriserad Redovisningskonsult
Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Lönehantering
Rådgivning

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget