N. Törnquist Redovisning AB Halmstad
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
N. Törnquist Redovisning AB Halmstad
Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews

Information

Vi erbjuder helhetslösningar för mindre till medelstora företag med fokus på personlig service anpassat efter varje kunds önskemål och behov. Behöver ni endast hjälp med enskilda uppgifter så hjälper vi gärna er även med detta.

Vill ni spara tid och få en lönsam lösning samtidigt som ni kan lägga mer fokus på att driva er verksamhet och att utveckla ert företag? Då är vi helt rätt för varandra!
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

"Bokföringen stämmer! Undrar vad vi egentligen har gjort för fel?!"

Varför väljer kunder din byrå?

Bra kommunikation, transparens samt noggrannhet är några av de områden jag fokuserar på. Personlig kontakt och att skapa förståelse för din verksamhet är viktigt för mig.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En bra kund upplevelse för mig är när man når gemensamt uppsatta strategier samt ett bra samarbete från start till mål.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att skapa mig förståelse för kunden och verksamheten kunna skapa realistiska mål och vägar dit. Det är viktigt för mig att du som kund förstår din verksamhet utifrån det ekonomiska perspektivet.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.33 / 5 stars 3 reviews
Erika Hutton för 1 år sedan
Natalie har hjälpt och hjälper mig med bokföringen på ett utomordentligt och effektivt sätt. Hon är superkunnig och effektiv och jag litar fullt ut på hennes omdöme. Allt är proffsigt gjort, kommunikationen är top notch och hon är tillmötesgående samt har mitt fullständiga förtroende. Hennes stöd, jobb, personlighet är ovärderligt. Hon är del av mitt team.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget