Paratum AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Paratum AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Paratum Ekonomi är ett familjeägt bolag som etablerades 2009. Vi fungerar som en fullservicebyrå inom ekonomi där vi eftersträvar att leverera högkvalitativa ekonomiska lösningar och resultat till mindre och medelstora aktiebolag. Vårt kontor är beläget på Kronobergsgatan 49, på Kungsholmen i Stockholm.

Paratum Ekonomi följer REKO och är auktoriserade av SRF, Sveriges Redovisningsförbund.

Vi försöker vara nytänkande i vårt erbjudande av tjänster. För våra kunder innebär det bland annat att vi arbetar i ett internetbaserat ekonomisystem (Fortnox) där kunder har möjlighet att göra delar av bokföringen själva. Vi arbetar även i GoogleApps där kunder tilldelas en egen kundmapp som delas med oss. Det möjliggör lagring och inlämning av materialet digitalt.

Hos oss får våra kunder ett personligt bemötande och engagemang. Vårt fokus är långsiktiga samarbeten där vi skräddarsyr våra tjänster efter våra kunders behov.

Våra uppdrag sträcker sig från löpande redovisningstjänster till bolagsbildningar, avancerad rådgivning inom skatt och moms, mentorskap och mycket mer. Vi samarbetar med både mindre och större revisionsbolag, däribland Grant Thornton, Ernst & Young och PwC.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Medlem i SRF

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget