Rådek Eskilstuna
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Rådek Eskilstuna
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Rådek är ett kunskapsföretag som arbetar med revision, redovisning och beskattningsfrågor. Verksamheten startades 1986 och ägs av revisorerna Johan Rudengren, Stefan Muhrbeck och Björn Bentevik. Idag är vi 50 stycken anställda varav sju stycken är auktoriserade revisorer, tretton är auktoriserade redovisningskonsulter. Vi finns i Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Nyköping och Strängnäs.

Vi ser det som en naturlig del i vår yrkesroll att vara ett bra bollplank för våra kunder inom redovisning och beskattning, men även när det gäller räkenskapsanalys och ekonomistyrning. Inom samtliga våra kunskapsområden samarbetar vi och utbyter erfarenheter med Sveriges ledande rådgivare, allt för att ni som kunder ska få bästa tänkbara hjälp. Många av våra kunder finns bland ägarledda företag och vår gedigna erfarenhet på området gör att vi lätt sätter oss in i och kan ge råd i de frågeställningar som uppkommer i den löpande verksamheten hos er. Vår specialkompetens inom jord- och skogsbruksbeskattning är också välkänd sedan många år.

Rådek KB ingår i Baker Tilly Sverige AB, som är ett nätverk av fristående revisionsbyråer. Genom vårt globala samarbete inom Baker Tilly International har vi också möjlighet att hjälpa företag som vill etablera sin verksamhet utanför Sveriges gränser.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget