Reception™ | Natt & Dag AB Stockholm
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Reception™ | Natt & Dag AB Stockholm
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

DEN DIGITALA BYRÅN
Reception™ är en mångsidig redovisningsbyrå som erbjuder företagstjänster inom ekonomi, finans och marknadsföring. De strävar efter att hjälpa företag att blomstra i en hårt konkurrensutsatt marknad. Reception™ förstår att framgångsrik tillväxt kräver ett heltäckande tillvägagångssätt.

Byrån är hängiven att hjälpa sina kunder att uppnå sina affärsmål, oavsett om det är små företag, stora organisationer, nystartade eller etablerade. Reception™ tror starkt på att företag som stöttas av samarbetspartners har en större sannolikhet att lyckas och genererar högre vinster.

För innovativa investerare som handlar med Bitcoin, Ethereum eller Litecoin, erbjuder byrån nichade tjänster inom kryptoredovisning. Byrån sammanställer all relevant information till Skatteverket och är listad Koinly CPA. Dessutom tillhandahåller de hjälp med deklaration av aktiehandel.

TJÄNSTER
✅ Bokföring & Redovisning
✅ Deklaration
✅ Fakturering
✅ Lön
✅ Moms
✅ Skatt
✅ Affärsplan
✅ Investor Pitch Deck
✅ Årsredovisning & Bokslut
✅ Aktiehandel & Kryptovaluta

KONTAKTINFORMATION
Adress: Östermalmstorg 1, 114 42 Stockholm
Telefon: 08-502 49 050
E-post: [email protected]
Webbplats: www.receptionredovisning.se

© Reception™ 2023
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

"Företag som startar med hjälp av andra aktörer har högre chans att lyckas och är mer lönsamma!"

Varför väljer kunder din byrå?

- Helhetslösning: Vi erbjuder en mix av företagstjänster inklusive affärsplan, redovisning, skatt och offentlig upphandling
- Anpassningsbara tjänster: Vi är specialiserade på företag inom fastighets- och byggbranschen samt bostadsrättsföreningar (BRF)
- Innovativa lösningar: Vi följer de senaste trenderna för att erbjuda effektiva lösningar som främjar tillväxt inom till exempel automation och AI
- Expertis inom kryptovaluta och aktiehandel

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse innebär att företaget överträffar kundens förväntningar genom alla stadier av kundresan, genom att erbjuda personlig service, snabb kommunikation och högkvalitativa produkter eller tjänster. Detta skapar långvariga relationer, förtroende och lojalitet, vilket resulterar i en minnesvärd och positiv inverkan på kunden.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vill du ta ditt företag till nya höjder? Med vår expertis och skräddarsydda lösningar, anpassade efter varje företags unika behov, kan vi tillsammans skapa en framgångssaga. Vi fokuserar på att bygga långsiktiga relationer genom att vara proaktiva, lyhörda och ständigt stödja våra klienters tillväxtstrategier med innovativa idéer. Välkommen ombord på en resa som tar ditt företag till nästa nivå! Vi står alltid på din sida!

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Lönehantering
Deklaration Privat

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Eva Storåkern för 9 månader sedan
Jag är mycket nöjd med utförandet av det uppdrag som utfördes. har inget att önska

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget