4.25 / 1 Omdömen

ReCo Danderyd AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från ReCo Danderyd AB.

Man brukar säga att kloka råd är dyra. Det är inte våra – för hör du av dig till oss innan du startar ditt företag eller investerar eller till och med anställer – så kan du få goda råd som inte kostar dig skjortan i slutändan! Vi kan det här med nystart och omstart. Har varit med när våra kunder blivit större och mindre, och i vissa fall även valt att lämna sitt företag till nästa generations företagare. Vi har många olika kunder, med lika många fantastiska idéer och företag som alla ger oss nya erfarenheter varje gång vi träffas. Vi tycker om företagande och vi tycker det är extra roligt att få följa med från start.

Det sker kontinuerligt förändringar både inom redovisning och revision. Vi är uppdaterade på det senaste, så slå oss gärna en signal om du funderar över vad som händer eller vill diskutera framtiden i ditt bolag. Oavsett vilket, så ser vi på ReCo fram emot att få hjälpa er alla befintliga och nya kunder med era bokslut, deklarationer och revisioner!

Funderar du på att byta till oss som revisorer? Vi tycker det är viktigt med revision, inte bara för att få skriva under en årsredovisning, utan också för att vara en garanti för att du är en seriös och skötsam företagare, som vill att allting ska vara rätt och riktigt. Om inte annat, för att i möjligaste mån undvika att Skatteverket gör en skatterevision på ditt företags räkenskaper. Vi borgar för mer än bara en revisionsberättelse och ansvarsfrihet i bokslutet - vi finns där som bollplank även resten av året. Och för dig som valt bort din revisor på grund av högt pris - välkommen in till oss för en diskussion kring vad du borde betala för, och i annat fall missar om du väljer bort revision i ditt aktiebolag.

Med detta som utgångspunkt, kanske du kan komma in över en kopp kaffe och så får vi berätta mer.ReCo Danderyd AB

Svärdvägen 13, 2 tr
182 33 Danderyd
  • Auktoriserad Revisor
  • Medlem i FAR
  • Ansvarsförsäkring
  • Auktoriserad Lönekonsult
  • Redovisningskonsult

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Vi har precis inlett samarbete varför jag inte kan kommentera så mycket. Men den person jag har fått kontakt med är precis vad jag sökt till kompetens och personlighet.

Som ovan, vi har precis börjat jobba. Men företaget kan ge en övergripande stöttning och vara bollplank i frågor dvs inte bara bokföring. I korthet, jag har sökt ngn som kan agera ekonomichef/revisor och funnit min kandidat.
Fortsättning följer.
Tack för hjälpen. jag kommer att meddela de andra om mitt val. Alla hade kvaliteter och svarade professionellt.

MVH

Lars Englund

- Lars Englund
Omdöme skapat 10/02/2015