Reda Redovisning AB Kista
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Reda Redovisning AB Kista
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi erbjuder moderna lösningar till marknadens lägsta priser. Våra smarta tjänster passar alla företag och ger dig som kund mer tid över för annat. Vi ger dig personlig service i kombination med smarta tekniska lösningar. På så sätt behöver ni inte välja mellan en digital tjänst och personlig kontakt; hos oss får du båda delarna.

I vår löpande tjänst får du inte bara rätt siffra deklarerat till Skatteverket på rätt dag utan även en kunnig redovisningskonsult att bolla frågor med. Oavsett hur du ser på företagets behov av redovisning, är vi säkra på att ha en lösning för just ditt företag. Självklart helt digitalt, med flexibla system som passar dig och med hög nivå av personlig service.

Våra digitala redovisningstjänster har möjliggjort så att vi hjälpa kunder från hela landet. Det spelar faktiskt ingen roll om ni är från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Tidaholm; vår bokföring funkar precis lika bra var i Sverige ni än befinner er. Förutom löpande bokföring, erbjuder vi även kvalificerad rådgivning kring företagsekonomiska frågor. Reda Redovisning är med andra ord som vilken kvalificerad redovisningsbyrå som helst. Förutom att vi är lite smartare, lite smidigare och framförallt lite billigare.

Välkommen till en smartare redovisningsbyrå.
Svenska , English , Español , Français
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Vi följer inte utvecklingen... vi leder den.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi anpassar hjälpen efter varje företags unika behov. En del företagare vill ha hjälp med precis allt medan andra väljer att göra vissa saker själv. Hos oss är allt okej!

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Den person som sköter ett bolags bokföring får ofta en mycket god insyn i företagets ekonomi. Vår ekonomiska rådgivning baseras på denna insyn i våra kunders bolag kombinerat med en gedigen kunskap i företagsutveckling, strategi och skatterådgivning. Det gör att vi kan hjälpa våra kunder med kvalificerad rådgivning i allt från ekonomiska frågeställningar till effektivisering, implementering och strategi.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Lönekonsult
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lönehantering
Lekmannarevision
Rådgivning
Revisionstjänster

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Christian Eid för 2 år sedan
Nöjd med all hjälp som jag fick som gick smidigt och kunde få hjälp med det som önskades samt lite extra tid över för frågor

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget