RedoVisaSmart Stockholm Tumba
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
RedoVisaSmart Stockholm Tumba
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Vi är en mindre auktoriserade redovisnings byrå som är medlem i FAR och har ansvarsförsäkring. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet och därför vi erbjuder den bästa lösning i ramar av lagar och regelverket. Vi följer svensk standard för redovisning- och lönetjänster och därför våra kunder kan känna sig tryggt med oss. Vi strävar efter att använda de moderna digitala lösningarna och genom detta sparar våra kunders tid och resurser. Men det går lika bra med papper.

Våra kunder har alltid en kontakt person som är redo att hjälpa och vara ett bollplank och en stödjande diskussionspartner. Vi genomför regelbundna utbildningar och håller oss uppdaterad angående förändringar i regelverket.

Vi har erfarenhet med många olika branscher men först och främst inriktar oss mot mindre företag som konsultföretag, mäklare- arkitektbyrå, renoveringsföretag och hantverkare. Vi erbjuder fullservice med bokföring, löner, deklarationer, hantering av ROT/RUT, försäljning och inköp inom EU och mycket mer. Vi kan hjälpa att upprätta budget och likviditetsprognos.

Varmt välkommen att kontakta oss:
via telefon: +46 70 761 11 28 eller mejl: kontakt@redosmart.se

Besök även vår hemsida www.redosmart.se
Auktoriserad redovisningskonsult / Auktoriserad lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

"Follow your bliss and the Universe will open doors for you where there were only walls" - Joseph Campbell.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi har gärna nära kontakt med kunder. Våra kunder får alltid ”det lilla extra” hos oss.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Varje kund större såsom mindre känner sig synlig och viktig hos oss, man får snabb återkoppling och professionellt stöd.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Vi fördjupar oss i de specifika frågor som varje bransch har. Vare sig det gäller förändringar i regelverk, avdrag, bidrag, upprättande av budget eller likviditetsprognos fungerar vi som en diskussionspartner och en bollplank åt våra kunder.
Vi berättar om nyheter inom digitalisering av bokförings- och löneprocessen allt för att våra kunder ska kunna spara tid och resurser.

Certifieringar

Medlem i FAR
Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Lönekonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Fakturering
Deklaration Privat
Lönehantering
Deklaration Företag

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Alexej Tatour för 2 år sedan
Vi är väldigt nöjda med Redovisa Smart. Alltid en snabb och professionell bemötande med smidiga lösningar för löpande bokföring samt lönehantering som resulterar att vi kan ägna mer tid för att driva och utveckla vårt företag. T&T Mark Bygg Trädgård AB

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget