Redovisningsbyrån i Karlstad AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Redovisningsbyrån i Karlstad AB
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Göran har varit verksam som företagsekonom sedan 1982 över 40 år. Därmed har han mycket bred branschkunskap och lång erfarenhet från redovisningsbranschen. Han har både varit anställd redovisningskonsult och drivit egen byrå. Därtill har han under en period även jobbat som ekonomichef på några företag varav ett är bland de största i Värmland.
Hög kvalitet på redovisningen är en devis som Göran jobbat efter under hela sin karriär. För att trygga detta blev han 1990 ledamot i SRF Konsulterna som är branschledande. Från 2006, när det infördes, har han varit Auktoriserad Redovisningskonsult. Under en femårsperiod har han också varit internrevisor på LRF Konsult som då var branschens största konsultföretag.
Sedan januari 2021 driver Göran återigen egen redovisningsbyrå under varumärket Stjärnkonsulterna och finns i lokaler i centrala Karlstad. Lokalerna delas med gamla arbetskollegor som också är företagsekonomer och jurister.
Svenska , English

Om Företaget

Motto eller citat

Framgång är att gå framåt – dit du vill, på nya vägar

Varför väljer kunder din byrå?

Hög kunskaps- och kvalitetsnivå med fasta priser

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Riktiga rapporter och grafer varje månad med skriftliga kommentarer.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom hög grad av uppföljning, kontinuitet i rapporteringen och rådgivning ger vi kunden de verktyg som behövs för att styra sitt företag mot utveckling, effektivisering och lönsamhet.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget