4.57 / 4 Omdömen

RH Redovisning AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från RH Redovisning AB.

RH Redovisning är en fullservicebyrå i Stockholm som erbjuder allt inom redovisning och administration riktat mot små och medelstora bolag. Genom ett nära samarbete vill vi hjälpa våra kunder att nå sina finansiella mål. Vi erbjuder en rad tjänster inom redovisning. Löpande redovisning och bokföring, moms- och arbetsgivardeklarationer, bokslutsarbete inklusive upprättande av årsredovisning samt inkomstdeklaration. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning om skatter, hjälper till starta företag och bistår våra kunder med den ofta besvärliga kommunikationen med myndigheter.
Tack vare digitala lösningar är vi geografiskt obundna och kan hjälpa kunder även utanför Stockholm men kunderna är alltid välkomna att träffa oss och prata med en trygg partner inom redovisning. Genom anlita oss så kan företag öka sin lönsamhet genom att minska personalkostnaderna och hitta kostnadsbesparingar baserade på våra expertråd. Vi strukturerar upp redovisningen och gör den till ett användbar verktyg som hjälper våra kunder att ta bra affärsmässiga beslut.
RH Redovisning drivs av mig, Reeli Öunapuu. Jag har drygt 20 års erfarenhet inom redovisning, däribland arbete på revisionsbyrå i fem år. Vi är väl utbildade och erfarna och har som mål att fungera som en pålitlig samarbetspartner som underlättar bokföringen och alla regelverk som finns inom ekonomi och finans.
Vi kan också hjälpa kunder med utländsk bakgrund, på engelska men även på estniska.

Med Vänlig Hälsning
Reeli Öunapuu
+46 70 47 44 850
info@rhreovisning.se
www.rhredovining.seRH Redovisning AB

Sjödalsvägen 42
141 46 Huddinge
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Bra och personlig service!

Bra och personlig service!

- Ly Tõnisson
Omdöme skapat 03/02/2020

Bra och prisvärd service!

Bra och prisvärd service man kan lita på.

- SandHelm Bygg AB
Omdöme skapat 03/02/2020

Service-oriented

We've had RH Redovisning as our partner for several years and have been really satisfied. We've received assistance with basic accounting and annual reports, as well as very fast help with urgent matters, which has been really helpful and shows the customer-oriented service mindset. Based on our experience, we really recommend RH Redovisning.

- Harlis
Omdöme skapat 27/01/2020

RH Redovisning är kompetent, snabba och ställer alltid upp

RH Redovisning har under flera år på ett mycket tillfredsställande sätt hanterat bokföringen för bolaget samt upprättande av årsredovisning och inkomstdeklaration mm. Vid några tillfällen har vi varit sent ute med årsredovisningen eller att det har varit bråttom av annan orsak, men RH Redovisning har alltid ställt upp och levererat med kvalitet trots kort framförhållning. Jag kan varmt rekommendera RH Redovisning AB.

- Hwg Invest AB
Omdöme skapat 24/01/2020