RH Redovisning AB Huddinge
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
RH Redovisning AB Huddinge
Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews

Information

RH Redovisning är en fullservicebyrå i Stockholm som erbjuder allt inom redovisning och administration riktat mot små och medelstora bolag. Genom ett nära samarbete vill vi hjälpa våra kunder att nå sina finansiella mål. Vi erbjuder en rad tjänster inom redovisning. Löpande redovisning och bokföring, moms- och arbetsgivardeklarationer, bokslutsarbete inklusive upprättande av årsredovisning samt inkomstdeklaration. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning om skatter, hjälper till starta företag och bistår våra kunder med den ofta besvärliga kommunikationen med myndigheter.
Tack vare digitala lösningar är vi geografiskt obundna och kan hjälpa kunder även utanför Stockholm men kunderna är alltid välkomna att träffa oss och prata med en trygg partner inom redovisning. Genom anlita oss så kan företag öka sin lönsamhet genom att minska personalkostnaderna och hitta kostnadsbesparingar baserade på våra expertråd. Vi strukturerar upp redovisningen och gör den till ett användbar verktyg som hjälper våra kunder att ta bra affärsmässiga beslut.
RH Redovisning drivs av mig, Reeli Öunapuu. Jag har drygt 20 års erfarenhet inom redovisning, däribland arbete på revisionsbyrå i fem år. Vi är väl utbildade och erfarna och har som mål att fungera som en pålitlig samarbetspartner som underlättar bokföringen och alla regelverk som finns inom ekonomi och finans.
Vi kan också hjälpa kunder med utländsk bakgrund, på engelska men även på estniska.

Med Vänlig Hälsning
Reeli Öunapuu
+46 70 47 44 850
[email protected]
www.rhredovining.se

Svenska
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

"To be successful, you have to have your heart in your business, and your business in your heart."
-Thomas Watson, Sr., former CEO, IBM

Varför väljer kunder din byrå?

Vid ett samarbete med oss kan kunderna räkna med ett tryggt och nära samarbete. Vi är tillgängliga och alltid mån om att hitta den bästa lösningen. Med hjälp av skräddarskydda redovisningslösningar får kunden tid att ägna sig åt kärnverksamheten och nå ännu större framgångar.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.57 / 5 stars 4 reviews
Ly Tõnisson för 4 år sedan
Bra och personlig service!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget