S Skalin Redovisning Väddö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
S Skalin Redovisning Väddö
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

I en verksamhet är det många detaljer att hålla reda på och det är också många bitar som ska hänga ihop för att du ska kunna ta din verksamhet framåt och bli lönsam. Jag hjälper dig gärna! Du som företagare fokuserar på dina kunder och leverera kvalitet, jag tar hand om dina siffror och säkerställer att verksamheten fungerar på bästa sätt. S. Skalin Redovisning har arbetat med löpande bokföring och redovisning i över 20 år och kan ge ett bra stöd i alla de ekonomiska processer som kan vara både tidskrävande och krångliga.

Jag heter Susanne Skalin och är utbildad redovisningsekonom sedan många år tillbaka och med en lång och bred erfarenhet i ryggen, inom många olika branscher, vet jag vilka krav som ställs på bokföringen och kan tryggt vägleda mina kunder genom det som kan anses som både tidskrävande och krångligt. Jag erbjuder en personlig service och ett personligt bemötande, men även traditionell redovisning genom digitala verktyg för dem som vill ha koll på sina siffror och som önskar följa företagets ekonomi över webben. Jag samarbetar med Visma eEkonomi som är webbaserat och kommer inom kort även inleda ett samarbete med REAL Fastighetssystem för ekonomisk fastighetsförvaltning.

Jag hjälper er med:

- Löpande bokföring och redovisning
- Löner
- Skatter
- Bokslut
- Årsredovisning
- Deklaration
- Avgiftsavisering mm

och mycket mer, erbjuder er de digitala lösningar ni önskar och arbetar enligt Rex - Svensk standard för redovisningsuppdrag som baseras på Nordiska principer för redovisningstjänster. Rex tillämpas för att skapa hög kvalitet i uppdragen enligt konceptet "rätt från början" och har utvecklats av branschorganisationen Srf konsulterna.
English , Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

För avlastning, styrka och stabilitet, låt vår profession förenas med er vision och mission.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lekmannarevision
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget