4.40 / 2 Omdömen

Schullström Ekonomitjänst AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Schullström Ekonomitjänst AB.

Jag är en redovisningskonsult som brinner för ekonomi och företagande! Att jag älskar struktur och är noggrann är goda egenskaper i mitt yrke och mitt fokus som konsult ligger på den personliga kontakten med mina kunder. En god kommunikation är en mycket viktig förutsättning för att ett samarbete ska vara givande och lyckosamt för båda parter, och mitt mål är därför inte bara att utföra avtalade tjänster utan även hjälpa mina kunder att förstå sambanden i ekonomin. Om jag kan vara ett stöd i deras företagande så att de kan fokusera på det de gör bäst, då har jag lyckats!

Mina kunder värdesätter en lättsam, personlig redovisningskonsult med struktur som starkaste mottot och som hjälper dem att inte bara utföra önskade arbetsuppgifter utan även hjälper dem att förstå sambanden i ekonomin - de vill ha ett stöd i sitt företagande så att de kan fokusera på det de gör bäst.Schullström Ekonomitjänst AB

Stora Bodane 143
662 98 Tösse
  • Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Proffsig och lyhörd

Marielle är tydlig, strukturerad, lyhörd, trevlig och proffsig!

- Angelica Håkansson
Omdöme skapat 18/06/2019

Bra

Bra positiv lätt att prata med

- Kalle svanér
Omdöme skapat 07/06/2019