Schullström Ekonomitjänst AB Åmål
Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews
Schullström Ekonomitjänst AB Åmål
Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews

Information

Jag är en redovisningskonsult som brinner för ekonomi och företagande! Att jag älskar struktur och är noggrann är goda egenskaper i mitt yrke och mitt fokus som konsult ligger på den personliga kontakten med mina kunder. En god kommunikation är en mycket viktig förutsättning för att ett samarbete ska vara givande och lyckosamt för båda parter, och mitt mål är därför inte bara att utföra avtalade tjänster utan även hjälpa mina kunder att förstå sambanden i ekonomin. Om jag kan vara ett stöd i deras företagande så att de kan fokusera på det de gör bäst, då har jag lyckats!

Mina kunder värdesätter en lättsam, personlig redovisningskonsult med struktur som starkaste mottot och som hjälper dem att inte bara utföra önskade arbetsuppgifter utan även hjälper dem att förstå sambanden i ekonomin - de vill ha ett stöd i sitt företagande så att de kan fokusera på det de gör bäst.
Svenska , English , Español
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Skräddarsydda lösningar för ditt företags ekonomi. Fokus på flexibilitet, personlig service och närhet - vart du än befinner dig!

Varför väljer kunder din byrå?

Mina kunder värdesätter den nära kontakt de har möjlighet att ha med mig som redovisningskonsult. Jag är lätt att nå och finns alltid där när de har frågor eller behöver hjälp, allt för att de ska kunna fokusera på sin huvudverksamhet. Min inställning "vi löser detta" är också uppskattat och får mina kunder att känna trygghet med mig som deras konsult.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse kan vara att kunden ifråga känner att en tyngd har lättat från dennes axlar för att jag har hjälpt till att reda ut ett problem, lika gärna som det kan handla om att kunden har berättat om sitt företag och sina visioner över en fika. Kundnöjdheten är mitt fokus och såväl stora som små ljuspunkter betyder mycket för mig.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att frigöra tid för företagsledningen att fokusera på sin kärnverksamhet istället för pappersarbete, samt erbjuda struktur och tydlighet i ekonomin, kan ett företag hitta nya vägar att utveckla sin verksamhet.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.7 / 5 stars 7 reviews
Ana Julia Garay Cruz för 3 år sedan
Det är strålande jag är seriöst riktigt nöjd 🥰

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget