SCK Consulting Landskrona
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
SCK Consulting Landskrona
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Kunderna ska känna sig trygga när de använder SCK Consulting som sin redovisningskonsult, rådgivare och ekonomiska partner. Därför har vi satsat på att bli auktoriserad Redovisningskonsult hos SRF. Det innebär att vi jobbar enligt REX bransch standard och SALK, är ansluten till SRF samt har en bra ansvarsförsäkring via Trygg Hansa.
Företaget jobbar hårt på att vara så digitaliserade som möjligt, arbeta långsiktigt och hållbart med kunden i fokus. En av våra specialiteter är moms, både svensk momsproblematik och internationell.
Eftersom utbildning och kunskap är en prioritet hos oss för att kunna erbjuda kunden bästa möjliga service går vi regelbundet på kurser varje år hos SRF, Björn Lundén och FAR.

Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Din ekonomipartner

Varför väljer kunder din byrå?

För att jag tycker om att hjälpa och det tror jag kunderna märker och uppskattar samt att man kan svara på deras frågor. Att ha en ärlig och öppen kommunikation tror jag är väldigt viktigt i relationen med kunden.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att träffa en kund som är driven och nyfiken som jag, som är intresserad av deras ekonomiska utveckling, vill vara engagerad och lära sig. En passionerad och engagerad företagare oavsett bransch det är verkligen en drömkund för mig!

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Genom att se och visa på förbättringspotential. När man kommer in i en verksamhet med nya ögon och framförallt ett helt nytt perspektiv så upptäcker man ofta hur nya rutiner kan spara kunden tid och/eller pengar. Vi redovisningskonsulter med mycket erfarenhet, som är vana vid att se många olika organisationer och branscher kan bidra med mer än de vanliga ekonomiska tjänsterna, vi kan vara ett bollplank, en ekonomisk partner på din företagarresa.

Certifieringar

Medlem i SRF
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Helena för 3 år sedan
Otroligt duktig på att sätta sig in i företaget snabbt och utförde sitt arbete med expertis! Hjälpsam, flexibel och supertrevlig!

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget