Seaton Ekonomi & Redovisning AB Torslanda
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Seaton Ekonomi & Redovisning AB Torslanda
Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews

Information

Seaton Ekonomi & Redovisning AB är den mindre och personliga redovisningsbyrån med stor tillgänglighet där vi arbetar med kunder inom många olika branscher. Vi sköter bl.a. löpande bokföring, löneadministration, bokslut, biträder vid upprättande av deklarationer, skattekonsultationer och övriga företagskonsultationer. Vi sköter även kontakten med bland annat Skatteverket och Bolagsverket.

Personligen har jag min bakgrund som redovisningsekonom och ekonomichef inom det privata näringslivet samt att jag tidigare arbetat som redovisningskonsult och revisor för en av de större revisionsbyråerna i landet.

Jag kommer som ansvarig redovisningskonsult att vara mycket engagerad i samtliga faser av redovisningen och utvecklingen av bolaget samt att jag löpande kommer att finnas som en samtalspartner då olika frågeställningar dyker upp.

Skulle vi få förtroendet som leverantör av redovisningstjänsterna för er verksamhet kommer vi att arbeta hårt för att motsvara och gärna överträffa era förväntningar.

Som prioriterad kund hos Seaton Ekonomi & Redovisning AB kan ni förvänta er ett proaktivt och engagerat arbete som präglas av hög tillgänglighet, enkelhet och smidighet.

Hos oss får du trygghet och kvalitet i alla led. Du vet alltid vem som är ansvarig och vart du ska vända dig om du har frågor eller synpunkter.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.25 / 5 stars 1 reviews
Dino Husidic för 7 år sedan
Modern och engagerad inför vårt uppdrag. Vi tror att Seaton kan vägleda oss genom företagets utveckling och expansion. Viktigt för oss är snabba svar och goda råd detta förvantar vi oss att Seaton ekonomi kommer att leverera.

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget