SFL Ekonomiassistans Rönninge
Ageras rating star
4.67 / 5 stars 9 reviews
SFL Ekonomiassistans Rönninge
Ageras rating star
4.67 / 5 stars 9 reviews

Information

SFL Ekonomiassistans drivs av Sofia Frostell tillsammans med en anställd. Sofia har ca 20 års erfarenhet av ekonomi- och redovisningsarbete och är Auktoriserad redovisningskonsult Far.
Vi erbjuder ekonomitjänster som löpande bokföring, fakturering, betalningar, lönehantering, momshantering, kontakt med myndigheter, bokslut, årsredovisning och deklaration. Vi åtar oss uppdrag för enstaka punktinsatser, löpande veckouppdrag/månadsuppdrag, årsvis. Vi utför våra uppdrag på distans eller på plats hos kunden. Bokföring sköter vi mestadels i Fortnox samt BL Administration men har inga svårigheter att arbeta i andra redovisningsprogram.
Vi effektiviserar och anpassar oss så att kunden får ut det bästa av oss. En självklarhet är bra service och personligt engagemang och målet är att du ska känna dig trygg och säker på att din redovisnings blir rätt. Vi välkomnar både små och stora kunder, alla är lika viktiga !

Välkommen att kontakta Sofia Frostell, tfn 0708 68 68 86, mail: [email protected] för ett förutsättningslöst samtal.
Svenska
Utmärkt betyg

Certifieringar

Medlem i FAR
Auktoriserad Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.67 / 5 stars 9 reviews
STENSÖ BILLACKERING AB för 7 år sedan
I mer än 10 år har vi anlitat Sofia Frostell, SFL Ekonomiassistans och har hela tiden känt största förtroende. Vi kan därför med nöje lämna de allra bästa rekommendationer! Margaretha Lindqvist Delägare STENSÖ BILLACKERING AB

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget