4.67 / 9 Omdömen

SFL Ekonomiassistans

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från SFL Ekonomiassistans.

SFL Ekonomiassistans drivs av Sofia Frostell tillsammans med en anställd. Sofia har ca 20 års erfarenhet av ekonomi- och redovisningsarbete och är Auktoriserad redovisningskonsult Far.
Vi erbjuder ekonomitjänster som löpande bokföring, fakturering, betalningar, lönehantering, momshantering, kontakt med myndigheter, bokslut, årsredovisning och deklaration. Vi åtar oss uppdrag för enstaka punktinsatser, löpande veckouppdrag/månadsuppdrag, årsvis. Vi utför våra uppdrag på distans eller på plats hos kunden. Bokföring sköter vi mestadels i Fortnox samt BL Administration men har inga svårigheter att arbeta i andra redovisningsprogram.
Vi effektiviserar och anpassar oss så att kunden får ut det bästa av oss. En självklarhet är bra service och personligt engagemang och målet är att du ska känna dig trygg och säker på att din redovisnings blir rätt. Vi välkomnar både små och stora kunder, alla är lika viktiga !

Välkommen att kontakta Sofia Frostell, tfn 0708 68 68 86, mail: sofia@sflekonomi.se för ett förutsättningslöst samtal.SFL Ekonomiassistans

FISKARUDDSVÄGEN 44 C
144 62 Rönninge
  • Medlem i FAR
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring
  • Redovisningskonsult


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


SFL Ekonomiassisans = Pålitliga o. Professionella

I mer än 10 år har vi anlitat Sofia Frostell, SFL Ekonomiassistans och har hela tiden känt största
förtroende. Vi kan därför med nöje lämna de allra bästa rekommendationer!

Margaretha Lindqvist
Delägare STENSÖ BILLACKERING AB

- STENSÖ BILLACKERING AB
Omdöme skapat 10/04/2017

Engagemang, tillgänglighet, rådgivning

Vi har under de senaste 10 åren anlitat SFL.
Alltid snabba besked. Ibland kommer frågor upp som mer är att betrakta som rådgivning .Där utmärker sig SFL genom att alltid komma med bra förslag utifrån skatter och lagstiftning. En annan fördel är deras auktorisation som tar bokslut och årsredovisning hela vägen.

Claes Brannäs
City on Time AB

- Claes Brannäs
Omdöme skapat 06/04/2017

Noggrann, pålitlig och engagerad.

Sofia är sedan över tio år ekonomichef hos oss på Aducera. Hon är noggrann så att jag kan sova gott om natten. Hon är pålitlig och levererar alltid i tid utan att man behöver påminna. Hon är intresserad och engagerad av vår firma och bidrar till vår utveckling. Mina bästa rekommendationer.

Johan Olsson, VD på Aducera Consulting AB

- Johan Olsson
Omdöme skapat 04/04/2017

Engagerad och pålitlig

Sofia har arbetet som vår redovisningskonsult i många år och hon är väldigt professionell, kunnig och trevlig. Sofia är också duktig på att komma med förbättringsåtgärder och tillsammans har vi effektiviserat vårt arbete på kontoret. Vi lämnar våra bästa och varmaste rekommendationer!

/ Annika Jigemark
Ägare Jigemark & Bygg AB

- Annika Jigemark
Omdöme skapat 04/04/2017

Rekommenderas varmt!

Vi rekommenderar SFL Ekonomiassistans och Sofia Frostell till alla som vill ha bästa tänkbara redovisningsbyrå. Sofia har hjälpt oss under många år med bokföring samt bokslutsarbeten. Hon är pålitlig, snabb och ger oss den trygghet som är så avgörande i valet av den här typen av företag. Rekommenderas varmt!

- MH LjusDesign AB
Omdöme skapat 04/04/2017

Proffsig och pålitlig

Som vd för Webforum, ett litet molntjänstföretag, litar jag på SFL Ekonomiassistans att hantera hela min ekonomifunktion. Sofia är proaktiv, snabb, trevlig och pålitlig - en fröjd att arbeta med. Glödande rekommendationer!

- David Björk, Webforum
Omdöme skapat 04/04/2017

Omdöme SFL Ekonomiassistans

Har jobbat me Sofia i många år, bl a som VD på Webforum. Sofia är erhört pålitlig, ansvarstagande och duktig. Man vet att allting bara fixas och är det några frågetecken så tar hon omedelbart tag i dessa. Dessutom trevlig och lättsam. Mina allra bästa rekommendationer!

- Albert Huth
Omdöme skapat 04/04/2017

SFL är otroligt proffsiga

Vi kan varmt rekommendera SFL Ekonomiassistans. Kunnig, strukturerad och noggrann. Det är känns bra att ha en kunnig person som har hand om företagets helhet från löpande bokföring till bokslut.

- Lunkans Rör AB
Omdöme skapat 04/04/2017

Omdöme SFL Ekonomiassistans

Pålitlig och grymt
engagerad redovisningsbyrå. Proffsiga och med god kvalitét !
Vi uppfattar det även som vi fått bra mycket för pengarna, då de är väldigt effektiva,
Dessutom väldigt bra att ha att göra med, och förstår på ett bra sätt kundens behov. Alltid ett steg före.

Mina Varma rekommendationer!

/Håkan Larsson
VD Sensum AB

- Håkan Larsson Sensum AB
Omdöme skapat 04/04/2017