4.81 / 13 Omdömen

Skoglunds Ekonomi & Juridik AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Skoglunds Ekonomi & Juridik AB.

För att ha framgång i dagens affärsmiljö måste du kunna fokusera på din kärnverksamhet.

Alla distraktioner saktar ner ditt företag och du riskerar att förlora dina konkurrensfördelar.

Våra professionella affärstjänster låter dig fokusera och hålla dig på topp. Vi analyserar dina affärsprocesser och erbjuder hjälp även i andra managementfrågor så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Vi erbjuder allt från kvalitetsgranskning till helhetslösningar med betaluppdrag, lönehantering, mm.

Byrån är ansluten till SRF och våra konsulter är auktoriserade, för mer information om SRF besök gärna deras hemsida: www.srfkonsult.se.

\- Lönehantering

\- Löpande bokföring

\- Fakturering

\- Bankuppdrag

\- Deklarationer

\- Bokslut

\- Kvalitetsgranskning

\- Årsredovisningar

\- Ekonomisk rådgvning

\- JuridikSkoglunds Ekonomi & Juridik AB

SÖDERHAGSVÄGEN 23 A
136 49 Vega
  • Medlem i SRF
  • Ansvarsförsäkring
  • Auktoriserad Redovisningskonsult
  • Redovisningskonsult


Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Positiv överraskad.

Mycket bra. Rekommenderar starkt!

- Elizabeth Toivonen
Omdöme skapat 08/06/2016

Proffsigt arbete. Mycket nöjd klient.

Vi har samarbetat med Skoglunds Ekonomi & Juridik AB, nu inne på tredje året. Kompetens, engagemang med mycket god service. Rådgivning som i allra högsta grad hjälpt oss att styra företaget i rätt riktning.

Jack Toutoundji

- Nymans Tak AB
Omdöme skapat 01/02/2016

Kan sin sak

Vi har haft andra redovisningskonsulter, men Skoglunds är den enda byrå som har fungerat för oss. Kombinerar ett tålmodigt serviceinriktat kundbemötande med expertis och sakkunnighet.

- SPKR Communication AB
Omdöme skapat 26/11/2015

Kompetent.

Vi samarbetar med Skoglunds Ekonomi & Juridik AB sen 2010. Det har varit en flexibel och bra samarbete. Skoglunds Ekonomi & Juridik AB är extrem kundfokuserad.

- Promega Ekonomi AB
Omdöme skapat 21/10/2015

Sakkunig

Har ingen dålig erfarenhet, jag har alltid fått snabbt och bra service från Skoglunds Ekonomi, jag ser fram emot ett fortsatt samarbete.

- SLH Konsult AB
Omdöme skapat 21/10/2015

Proffsig och engagerad

Skoglunds ekonomi & juridik är utan tvekan den bästa samarbetspartner man kan tänka sig. De leverar alltid sina tjänster i god tid och med hög precision. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete! Skoglunds är oerhört kompetenta, och löser alla slags problem. Utöver detta så får man alltid ett trevligt bemötande! Vi kan varmt rekommendera Skoglunds ekonomi & juridik.

Wire Group

- Wire Group AB
Omdöme skapat 02/09/2015

Kompetent och effektiv service

Skoglunds ekonomi och juridik har varit mycket hjälpsam med alla mina frågor, stora som små! Jag är mycket nöjd med Dimitrios och hans team. Det som skiljer Skoglunds i från alla andra firmor jag har haft är att han har visat mycket engagemang och kommer med förslag på hur jag kan förbättra min ekonomi!

- Harry Bai Li
Omdöme skapat 12/08/2015

Kunnskap i centrum

En mycket kunnig konsult som påminner mig om viktiga händelse i god tid. Tar hand om allt administration i bolaget, även alkoholstatistik man ska lämna in en gång per år, min privata deklaration, mm. Varmt rekommenderat.

- Dallaho Zehao AB
Omdöme skapat 29/04/2015

Bred kompetens

Dimitris är en kompetent konsult som tar hand om alla frågor som berör företaget.

- Novelmedic AB
Omdöme skapat 28/04/2015

Kvalitet i högsta grad

När jag startade företaget så behövde jag mycket mer än bara löpande bokföring. Dimitris registrerade vårt bolag, ordnade resultat och likviditetsbudget till banken. Vi är mycket nöjda med servicen.

- S&M Cateringspecialisten
Omdöme skapat 28/04/2015

Mycket mer än redovisning

Vi anlitade Dimitris som redovisningskonsult men när vi fick ett problem kring ett avtal hanterade hans byrå det snabbt och effektiv. När vi frågade efter fakturan så påpekade han att det ingick i hans fasta arvode, och att om det hade tagit så mycket tid att han behövde fakturera extra så skulle han nämna det i förväg och inte efteråt. Det man får hos Skoglunds Ekonomi & Juridik är mycket mer än bara redovisning.

- Monas Barista & Bakery AB
Omdöme skapat 25/01/2015

Engagerad och pedagogisk.

I min brunch så krävs det ett nära samarbete med min redovisningskonsult. Dimitris är lätt att få tag på och svarar alltid på mina frågor utförlig och pedagogiskt. Är han upptagen i telefon så behöver jag aldrig ringa upp igen utan han ringer upp mig.

- Euronsin Management AB
Omdöme skapat 25/01/2015

Heltäckande service.

Det finns INGEN administration som jag behöver hantera själv. Jag koncentrerar mig och arbetar med min verksamhet och jag överlämnar alla papper till min konsult som tar hand om ALLT.

- Arjiris AB
Omdöme skapat 24/01/2015