SkyConsulting Sweden AB Karlshamn
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
SkyConsulting Sweden AB Karlshamn
Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews

Information

Jag som driver SkyConsulting Sweden AB heter Freddy Lundmark och bor i Karlshamn i Blekinge.

Jag är i grunden ekonom och har även en bakgrund som officer i Försvarsmakten samt 16 år som affärs- och strategiskt produktansvarig inom Telenor.

Sedan 2014 driver jag företaget SkyConsulting Sweden AB som arbetar med det mesta inom redovisning, bokslut och administration. Vi leverererar även tjänster in främst IT-projektledning och affärsutveckling med fokus på i första hand mikro och småföretag.

Om Företaget

Motto eller citat

Personligt, nära och enkelt!

Varför väljer kunder din byrå?

Kunder väljer min byrå för att jag som liten småföretagare verkligen förstår vad det innebär att driva företag och att det stora går att finna i det lilla. Jag lyssnar alltid in och anpassar mig till kundens behov och kan levererar skräddarsytt det kunden önskar.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse är när min leverantör verkligen förstår vad jag behöver och kan hjälpa mig med saker jag inte tänkt på själv. En kundrelation är nära och personlig och leverantören finns alltid där när jag behöver.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jag kan hjälpa företag att utvecklas genom att introducera nya sätt att göra gamla saker, att tänka utanför boxen när det gäller att effektivisera framför allt administrationen. Genom att analysera kundens behov och processer så kan jag hjälpa till att digitalisera verksamheten baserat på många av de gratis verktyg som finns. Jag kan avlasta med att utföra det rutinmässiga bokföringsarbetet så att kunden kan fokusera på sin kärnverksamheten.

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Lönehantering

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.4 / 5 stars 2 reviews
Maj Sjögren för 2 år sedan
Tydlig, flexibel och prisvärd

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget