Söderås Redovisning AB Kil
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Söderås Redovisning AB Kil
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Vi är en liten redovisningsbyrå som har sitt ursprung på Värmlandska landsbygden strax norr om Kil på gården Söderås där grundaren Susanne Johansson bor med sin familj. Numera med kontor i kil.

​Vi jobbar först och främst med små företag där företagaren jobbar själv i verksamheten upp till företag som har lite större omsättning och har ett 10 tal anställda.

​Vi älskar siffror och älskar att varje dag träffa våra engagerade entreprenörer och stötta dem i deras verksamhet. Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder för att fullt förstå verksamhet och behov och

vi tror också väldigt mycket på digitalisering.

Varför ägna flera timmar åt att producera bokföring när en datorn kan göra det mycket fortare? Då har vi tid att stötta kunden i annan rådgivning eller företagsutveckling som skapar mervärde i våra kunders verksamhet.
Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Det ska inte vara svårt att driva företag!

Varför väljer kunder din byrå?

Det ska inte vara svårt att driva företag! Vi hjälper dig med ditt företags administration/ekonomi så du kan fokusera på att arbeta. Hos oss får du personlig service av auktoriserade redovisningskonsulter som erbjuder smidiga verktyg för att du ska känna dig trygg i ditt företagande.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att uppnå kundnytta genom att överträffa kundens förväntningar och jobbar proaktivt.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Jobba när kunden och förstå deras målsättning och behov för att se hjälpa och stötta dem längst redan med den stora kvalificerade och erfarna kunskapen som finns i företaget.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Medlem i SRF
Auktoriserad Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Lönehantering
Rådgivning
Deklaration Privat

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget