TEGELVILLAN förvaltning Ekolsund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
TEGELVILLAN förvaltning Ekolsund
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

PresentationTEGELVILLAN förvaltning bildades 2011-06-15 med inrikning på organisationsfrågor, dom uppdragen är nu slut för min del och nu inriktas verksamheten på rena ekonomitjänster. Jag kan åtaga mig det mesta inom ekonomitjänster och har backup med underkonsulter om så behövs om inte jag hinner med, jag arbetar uteslutande digitalt och därmed i molnet.

Bokföring löpande, skattedeklarationer, inkomstdeklarationer med bilagor, inkomstdeklaration 2 för aktiebolag, bokslut, årsredovisning, löner, obestånd konsultation, presentation till bank vid behov av kredit, nyregistrering av företag AB, EF, HB, KB, Ekonomisk förening, import och export inom EU och utanför EU (typ Kina) som exempel.

Jag har goda bankkontakter och revisorskontakter om revisor behövs i ditt/ert företag.

Om du/ni ska ha ordning och reda i ditt/ert företag. Ja då ska du/ni anlita TEGELVILLAN förvaltning i Ekolsund som jag kallar Redovisningsbyrån 25h för ”vi tar ingen lunchrast”

Sist och inte minst jag har varit egen företagare sedan min ekonomiutbilding 1972 och har därför både kunskap och erfarenhet av det mesta, som exempel hur tänker SKV.


Väl mött !

TEGELVILLAN förvaltning
Redovisningsbyrån 25h
Lars Olof Köllerström
Innehavare och ekonom
...............................................................................................................................................................................................................
Husby-Sjutolft Ekolsund 15
Röda Kanal
749 50 EKOLSUND
Telefon/Phone: +46 171-473031
Mobil/Cellphone:+46 76-1141609
E-post: [email protected]
Innehar F-skatt
Svenska

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Auktoriserad Lönekonsult
Redovisningskonsult

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget