Tegeson AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Tegeson AB Stockholm
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Svenska
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Innan du tar ett företagsbeslut. Låt inte hjärtat bestämma. Använd dina erfarenheter och kunskaper. Ring till någon kunnig person eller några personer du har förtroende för och testa dina funderingar och reflexioner. Är företaget större förbered dej noga och lyssna . Överväg och förankra. Ha inte för bråttom.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi erbjuder förutom bokföringstjänster, bokslut och årsredovisning också företagsrådgivning. Allt för att kunna besvara alla viktiga företagsfrågor som en småföretagare kan tänkas ha i sin verksamhet.
Vi riktar oss till företag som sysselsätter högst 10 personer.
Företagsrådgivning och mentorskap är därför tjänster som vi gärna vill bidra med då vår kundkrets riktar sej till de små företagen upp till 10 anställda.
Under många år har vår VD arbetat som auktoriserad redovisningskonsult och företagsrådgivare.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Att få se en en förtvivlad företagare som varit orolig över resultatet och företagets ställning och framtid förändras till en positiv och glad företagare i samband med att en större order kommer in till företaget.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Att alltid finnas tillgänglig när svåra frågor dyker upp. Det kan röra sej om investeringar. Det kan gälla ändrad verksamhetsinriktning . Det kan gälla försäljning av företaget. Det kan gälla personalfrågor. Att vara ett praktiskt stöd och bidra till praktisk input. Genom mina yrkeserfarenheter kan jag vara en samtalspartner. Någon som man kan vända sej till.

Certifieringar

Auktoriserad Redovisningskonsult
Medlem i SRF
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Fakturering
Deklaration Privat
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget