Tota Redovisning och Häst Tierp
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Tota Redovisning och Häst Tierp
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Liten redovisningsbyrå med lång erfarenhet av redovisningsuppdrag i många olika branscher och personlig service lite utöver det vanliga kanske. Flexibla kontorstider om du inte har möjlighet att ta kontakt just 8-17.
Kunskapsmässigt och uppdateringsmässigt i klass med en auktoriserad byrå men, då vi befinner oss på landsbygden, kanske med lite lägre priser. Arbetar mest med digitala lösningar så avstånd är inte så viktigt längre. Det fysiska mötet är ändå viktigt vid en uppstart av ett samarbete och någon gång per år, tex vid bokslut och deklaration. I bagaget har vi också några år på LRFKonsult så även på jordbrukssidan finns en viss kompetens.
Svenska , English
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Varför väljer kunder din byrå?

Tror kunderna väljer min byrå för att dom får ett personligt bemötande och känner att dom är viktiga och att det inte finns några dumma frågor. Många kunder har sagt efter ett första möte att det känns tryggt och bra och att dom känner sig säkra på att jag vet vad jag pratar om.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En fantastisk kundupplevelse tror jag är när man känner att man kan lämna sina bekymmer angående "papper" och litar på att den valda redovisningskonsulten kan sitt jobb och talar om om något blivit tokigt eller behöver förändras innan det är för sent.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Kunden kanske behöver ombilda sin enskilda firma till ett AB eller få veta att en del av verksamheten inte är lönsam för att kunna ställa om. Om man känner sig trygg med att jag talar om vilka möjligheter och hot som kan finnas så kan verksamheten utvecklas och kunden kan fokusera på det hen är bra på och jag tar hand om det jag är bra på.

Certifieringar

Ansvarsförsäkring
Redovisningskonsult

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Lekmannarevision
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget