WinWalk AB Sigtuna
Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews
WinWalk AB Sigtuna
Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews

Information

Ett service inriktat redovisningsbyrå där vi brinner för att hjälpa kunder med allt inom ekonomi, allt från löpande till bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
Vi tror på att skapa förtroende då det behövs för ett långsiktigt samarbete. Kvalitet och stabilitet i kundrelationer är grundläggande för att alla parter ska känna sig nöjda. Det är viktigt för oss att kunden alltid kan känna att den kan höra av sig till oss med sina funderingar, då vi vet att viktiga beslut tas på kort tid. Vi är alltid tillgängliga då vi vet att kunden sitter tajt till och behöver hjälp.
العربية , Svenska , British English
Utmärkt betyg
Redovisningskonsult / Lönekonsult

Om Företaget

Motto eller citat

Alla utmaningar och svårigheter man kan tyckas möta som företagare ser jag som en ny kompetens och erfarenhet i livet.

Varför väljer kunder din byrå?

Vi skapar fort ett förtroende och kunden känner sig bekväm med oss, vi ser till att prioritera kunden och deras företag i alla lägen och vi tar snabbt hand om deras funderingar som kan uppstå. Vi levererar kvalitet då vi besitter bred kompetens inom ekonomi.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

En bra upplevelse och ett fantastiskt kundbemötande är när man ser till att vara tillgänglig så fort kunden sitter med ett beslut eller en fundering och får svar från oss direkt.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Då vi besitter en bredd kompetens inom ekonomi och har kunder inom de största branscherna så kan vi snabbt se över hur vi kan utveckla just kundens företag. Oftast så börjar vi med enklare områden och ser över ägaren belastning gällande ekonomiuppgifter, samtidigt kollar vi på hur vi kan spara pengar och tid åt kunden genom att kolla lönsamheten och andra försäljningsområden.

Certifieringar

Redovisningskonsult
Ansvarsförsäkring

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Fakturering
Rådgivning
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.77 / 5 stars 10 reviews
Robert Selberg för 1 år sedan
Det känns tryggt med Winwalk som sköter redovisningen. Kompetensen ger möjlighet att utveckla verksamheten och fokusera på det jag är bra på som entreprenör. Rekommenderas varmt för mer kvalificerade uppdrag inom export/import och bokslut.

Få 3 offerter

Få 3 gratis offerter från redovisningskonsulter och revisorer skräddarsydda efter dina behov

Betygsätt företaget