Ekonomipiloten AB Malmö
Ageras rating star
4.56 / 5 stars 6 reviews
Ekonomipiloten AB Malmö
Ageras rating star
4.56 / 5 stars 6 reviews

Information

Ekonomipilotens affärsidè är att förbättra kundernas lönsamhet. Vi arbetar med redovisning, lönehantering samt ekonomistyrning. Med fokus på kassaflöden arbetar vi för god likviditet samt för att ditt företag skall vara attraktivt för banken och kunderna. Vi växer gärna med företag som är nystartade men är givetvis öppna även för dem väletablerade.
Svenska , English
Utmärkt betyg

Om Företaget

Motto eller citat

Din ekonomipartner som levererar beslutsunderlag i rätt tid med hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Varför väljer kunder din byrå?

Kunden väljer ekonomipiloten för att kunna fokusera till 100% på egen affärsidè och få ett stort mervärde. Vill man sköta vissa delar själv i redovisningen gör man självklart det. Ekonomipiloten erbjuder både fasta priser samt timdebitering.

Vad är en fantastisk kundupplevelse?

Kommunikationen sker alltid på kundens villkor och är skräddarsydd efter överenskommelse. All rapportering är utformad för att möta kundens behov. Vi respekterar varandras tid men ser alltid ett värde i att ha en löpande dialog.

Hur kan du hjälpa företag utvecklas?

Med stor arbetslivserfarenhet från olika branscher kan vi erbjuda så mycket mer än bara redovisning. Jag är t ex ett bra bollplank när det gäller prisförhandlingar, anställda, arbetsmiljö, schemaläggning, investeringar bara för att nämna några områden.

Tjänster

Bokföring
Bokslut och Årsredovsining
Deklaration Företag
Rådgivning
Lekmannarevision
Fakturering
Deklaration Privat
Lönehantering

Kontaktupplysningar

Plats

Betygsätt företaget

Ageras rating star
4.56 / 5 stars 6 reviews
Hugo för 1 månad sedan
Smidig kontakt och snabba tydliga svar, precis vad jag behövde

Hitta en revisor

Hitta en revisor som passar ditt företag och era behov. Fyll enkelt i vårt formulär och utforska vår stora databas med partners inom bokföring och revision. Gratis och utan förpliktelser.

Betygsätt företaget