Vi på Ageras är helt och hållet dedikerade till att göra marknaden för revision och redovisning transparant, något som vi tror kommer att gynna alla parter. För att uppnå detta mål har vi skapat en A-Ö lösning som ska optimera samarbeten inom branschen. Ett lyckat samarbete innehåller två viktiga faktorer: den rätta partnern för rätt uppdrag och den perfekta plattformen som förenklar samarbetet.

Vi kan hjälpa dig med dessa tjänster

Vi är mycket glada över att kunna presentera hur Ageras hjälper dig att hitta rätt från start.

 1. Få matchande offerter
 2. Välj den bästa offerten
 3. Vi garanterar kvalitet
 4. Vi bygger långa relationer
 5. Vi älskar feedback

1. Få matchande offerter

Du startar helt enkelt genom att skapa en förfrågan på www.ageras.se. Du beskriver vad du behöver hjälp med samt dina krav och förväntningar på samarbetet. Ageras kundservice som är professionellt tränade i att hantera din förfrågan, kommer att hitta rätt lösning för dig baserat på din uppdragsbeskrivning och dina behov. Vi hanterar dagligen ett brett spektrum av uppdrag inom områden så som revision, redovisning, bokföring, skattefrågor och bolagsbildning.

 1. Ageras är en fristående aktör
  Ageras har som syfte att hitta en perfekt lösning. Så länge detta är vårt fokus, spelar det ingen roll vilken partner som vinner ditt uppdrag. Varje partner som matchar ditt uppdrag till 100 % kommer att beaktas.
 2. Nätverk som sträcker sig över hela landet
  En stor styrka hos Ageras är vårt stora nätverk av partners som sträcker sig över hela landet. Detta gör att vi har mycket goda chanser att hitta en matchande partner oavsett vilket krav du har gällande expertområde, geografisk position, storlek av företag eller budget.
 3. Vi håller dig uppdaterad
  Vi håller dig uppdaterad genom hela processen. Så fort du får en matchande kandidat kommer vi att uppdatera dig via email. Vår kundservice finns också tillgänglig att svara på frågor mellan kl. 9.00 - 21.00 365 dagar om året.
 4. Gratis och icke-bindande
  Ageras vill inte ta betalt för att hitta matchande kandidater. Denna service är helt gratis. Dessutom finns det inget krav från vår sida att du måste välja någon av de kandidater vi föreslår. Vi ger denna valmöjlighet eftersom vi vet att du kommer välja en utav kandidaterna om vi gjort ett bra jobb.

2. Välj den bästa offerten

Nästa steg är det som kommer att lägga grunden till ett framtida samarbete med en expert som förstår sig på dina behov och som sparar dig både tid och pengar: Att välja rätt offert. Detta kan vara ett svårt beslut, men Ageras kommer att hjälpa dig på traven:

 1. Jämför dina offerter
  Ageras ger dig en lättöverskådlig vy över de kandidater som du matchat med. Du kan enkelt jämföra innehållet i deras offerter samt deras prissättning.
 2. Läs omdömen
  Vi visar dig inte bara offerterna, utan ger dig också tillgång till omdömen som tidigare kunder har skrivit om kandidaterna. Läs om andras upplevelse av kandidaten för att känna dig säkrare i ditt val. Ageras visar alla omdömen som skrivits så att du på ett transparent sätt ska kunna göra ett bra val.
 3. Prata med experterna
  Det dedikerade kundserviceteamet på Ageras finns redo att svara på dina frågor varje dag året om. Om du har några frågor till de experter som gett dig dina offerter, finns en användarvänlig meddelandefunktion på vår hemsida. Alla dina frågor gällande offerterna och experterna kan alltså hanteras direkt på Ageras plattform.

3. Vi garanterar kvalitet

Vi vet att det inte alltid känns superspännande med pappersarbete, men vi vet också hur viktigt det är att ha ordning på just detta. Ta hjälp av en expert via Ageras och sov tryggt och lugnt om natten, säker på att pappersarbetet är under kontroll.

4. Vi bygger långa relationer

Ageras har en användarvänlig plattform där du enkelt kan arbeta med din redovisningskonsult eller revisor för en lång tid framöver. Vi har lagt mycket arbete i att utveckla en enkel kommunikationsplattform där du och din partner kan kommunicera och skicka filer till varandra. Vi uppmuntrar till att bygga upp en bra och långvarig relation med din partner. Skulle du mot förmodan känna att du vill byta till en annan partner kan det enkelt göras på vår plattform.

 1. Samlad kommunikation
  Vi erbjuder en integrerad kommunikationsplattform där ni enkelt kan utbyta information med varandra. Alla meddelanden är självklart krypterade.
 2. Dela dokument snabbt och enkelt
  Allt kan göras på ett och samma ställe. Dela dina dokument med din partner, 100% på vår plattform.

5. Vi älskar feedback

Vi har redan hjälpt över 100 000 kunder i Europa att hitta en passande expert till deras uppdrag. Deras feedback motiverar oss att fortsätta vårt arbete mot att skapa en transparant och effektiv marknad för revision och redovisning. Om du vill läsa vad tidigare kunder skrivit om oss kan du klicka dig vidare här:

Ageras på TrustPilot: https://www.trustpilot.com/review/www.ageras.se

Innehåll

Få 3 offerter