Ageras har de senaste 5 åren varit en fantastisk resa.

2012, när vi byggde Ageras, var det med ambitionen om att bli världens största marknadsplats för redovisnings- och juridiska tjänster. Vi är på god väg mot det målet och är övertygade om att en blandning av teknologi samt en hög servicenivå är framgångsreceptet.

Ageras finns just nu i 5 länder som alla bedrivs från kontoret i Köpenhamn, där fler än 80 dedikerade medarbetare servar en växande kundkrets, som nyligen uppnådde en nivå av 100 000 kunder. Denna målstolpe är vi riktigt stolta över då det bekräftar att vi gör skillnad på marknaden.

2016 var ett händelserikt år för oss. Vi ökade omsättningen med 60%, blev utnämnt till Gazelle-företag av danska tidningen Børsen (som den tionde snabbast växande verksamheten), och vi etablerade oss på både den tyska och holländska marknaden.

Vi är nu redo att ta verksamheten till nästa nivå, och är därför mycket glada över att kunna tillkännage att Investcorp har investerat i Ageras och därmed fått en aktiemajoritet i bolaget. Investeringen ska möjliggöra vår fortsatta internationella expansion och tillväxt på existerande marknader.

Investcorp är en global investeringsfond med stora investeringar i teknologiverksamheter med särskilt fokus på data, IT-säkerhet, Internet, mobilitet och FinTech.

Från det första ögonblicket då vi mötte Investcorp stod det klart att de var den rätta partnern för Ageras i den nya fasen av vår tillväxtresa. Investcorp har ett gott rykte och imponerande meriter när det kommer till att hjälpa teknologiföretag att växa, och deras globala närvaro och omfattande nätverk kommer kunna stödja Ageras i dess fortsatta internationella expansion.

Vi vill passa på att tacka alla de som har varit med och bidragit till Ageras framgångssaga. Ett särskilt tack vill vi ge till alla de kunder, partners och medarbetare som på olika sätt har bidragit till att skapa en mer transparant marknad inom redovisnings- och juridiska tjänster.

Vi fortsätter nu vår resa och ser fram emot att ta bolaget till nya höjder.

Med vänliga hälsningar,

Rico Andersen & Martin Hegelund

Innehåll

Få 3 offerter