Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Det finns många duktiga redovisningskonsulter där ute!

Sveriges största nätverk av redovisningskonsulter
Din chans till rätt matchning

Få ett rättvist pris
Offerter från flera redovisningsbyråer ger fördelaktig översikt av marknaden

Ta vara på möjligheten
Gratis och helt utan bindning

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Göteborg - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning

v4.leads.headline

AB söker samarbete med redovisningskonsult - Digitalt
#444279 Umeå
AB verksamt inom sjukvårdsbranschen söker första samarbetet med redovisningskonsult - Hela Sverige
#345281 Umeå
EF verksamt med varierad verksamhet söker nytt samarbete med redovisningskonsult - Umeå med omnejd
#315179 Umeå
AB inom byggbranschen söker nytt samarbete med redovisningskonsult - Hela Sverige
#290575 Sävar
Enskild firma inom konsulttjänster söker samarbete med redovisningskonsult – Hela Sverige
#128274 Tavelsjö
Enskild firma inom taxibranschen söker redovisningskonsult - Umeå
#104279 Tavelsjö
Väletablerat AB söker redovisningskonsult avseende allt löpande, Umeå med omnejd
#90530 Umeå
GRATIS UPPDRAG! Ridlärare med enskild firma söker fullservicebyrå i Umeå.
#35984 Umeå

Oavsett hur stort eller litet ett företag är så är bokföring något som alla måste göra. Det finns tydliga regler om vad bokföringen ska innehålla samt krav på hur en årsredovisning eller ett årsbokslut ska se ut. Att hålla sig uppdaterad kring alla dessa regler kan dock vara svårt och ta mycket tid. Genom att istället låta ett proffs sköta bokföringen sparar man tid och energi som kan läggas på att ta företaget till nya höjder. Med Ageras tjänst kan du motta offerter från kvalitetssäkrade redovisningskonsulter i Göteborg, utan att behöva betala en krona. Det är sedan upp dig att bestämma om du vill anlita någon av de föreslagna, eller passa på erbjudandet. Beskriv uppdraget i rutan på sidan, vänta och se sedan hur offerterna trillar in.

Bokföring i Göteborg

De flesta företagare väljer att anlita en bokhållare i närområdet av den enkla anledningen att det blir smidigt att träffas och hålla kontakt. Befinner sig ditt företag i området i eller kring Göteborg är det därför naturligt att börja leta där. Som tur är finns det hundratals redovisningskonsulter i Göteborg som är kapabla till att hantera bokföring för enskilda firmor, aktiebolag och andra företagsformer.

Bokföringen ska vara i ordning

I ett företags inledande skede kan man ibland vara så upptagen med den övriga verksamhet att det är svårt att skaffa sig den kunskap som behövs för att sköta räkenskaperna. Därför kan det vara en god idé att ta hjälp av en redovisningskonsult några timmar i veckan. På det sättet hinner du komma igång med den ordinarie verksamheten utan att behöva oroa dig för att du begår misstag med bokföringen. Om det är så att du ändå väljer att sköta bokföringen själv och blir osäker på hur någonting ska bokföras kan du bokföra händelsen tillfälligt på ett observationskonto. Du kan sedan diskutera händelsen med din redovisningskonsult eller någon annan ämneskunnig, innan du förflyttar händelsen till dess rätta konto.

Trots att man är noggrann så gör de flesta någon gång fel. I manuell bokföring rättar man fel genom att stryka över felet och skriva rättelsen bredvid. Signera och datera sedan korrigeringen. Skulle du upptäcka att du gjort fel långt i efterhand finns möjligheten att upprätta en rättelsepost. Du skriver då en ny verifikation som även den signeras samt att du på den felaktiga verifikationen skriver numret på rättelseposten.

Skulle felet vara grövre eller om det är svårt att veta hur man åtgärdar det bör du ta hjälp av en redovisningskonsult eller revisor. De har kunskapen som behövs för att reda ut riktigt trassliga situationer.

Hur man ska tänka kring pris

Pris för bokföring kan skilja sig mycket åt beroende på vem man väljer att ta hjälp av. Faktorer som kan påverka är erfarenhet, rykte, omfattning av uppdraget och liknande. Att endast gå efter pris rekommenderas dock inte.

I jakten efter en redovisningskonsult bör man vara kräsen och inte nöja sig med första bästa erbjudande. I sitt val bör man väga in saker så som erfarenhet, personkemi och referenser.

Om inte redovisningskonsulten är erfaren att hantera den företagsform som just ditt bolag har, kan man riskera att sluta med en räkning på väldigt många fler timmar än förväntat. Eftersom de flesta redovisningskonsulter tar betalt per timme kan det som först verkat vara det billigaste alternativet ändå bli dyrt i slutändan. Genom att använda Ageras hemsida för att filtrera fram bokförare i Göteborg kan du direkt nå dem med rätt kompetens för just det som du behöver hjälp med.

Tips när du väljer bokföringsbyrå i Göteborg

Redovisning och bokföring är otroligt breda områden och behövs dessutom i alla typer av branscher. Innan man väljer bokföringsbyrå kan det därför vara smart att leta efter någon som är specialiserad på den typen av verksamhet man själv driver. En del bokförare är specialiserade på redovisning för t.ex. aktiebolag eller enskilda firmor, IT-bolag eller restauranger. Oavsett vad det må vara är det hjälpsamt att ha en bokföringsbyrå i Göteborg som sedan tidigare är bekant med liknande verksamheter. Man kan också välja sin redovisningskonsult efter recensioner eller rekommendationer. Var inte rädd för att utnyttja ditt nätverk för att hitta en bra bokföringsbyrå i Göteborg.

Att byta till en annan bokföringsbyrå

Det finns många anledningar till varför företag byter bokföringsbyrå. Ibland är det p.g.a. kostnadsmässiga skäl medans det i andra fall kan bero på att företaget växer eller att personkemin mellan parterna inte riktigt stämmer. Oavsett anledning är det skönt om bytet av bokföringsbyrå går snabbt. I Göteborg finns mängder av kompetenta redovisningskonsulter som kan kontaktas via Ageras tjänst. Genom att beskriva ditt uppdrag så matchas du med tre lokala specialister som är intresserade av att hjälpa dig. Detta sker utan att man binder upp sig till någon av parterna och man kan i lugn och ro se över de offerter som inkommer efter en matchning, prata med vardera byrå och bilda sig en bättre bild av marknaden innnan man fattar sitt beslut om vem man vill samarbeta med. Lycka till med din sökning!