Bolagsöversikt Uppsala: Revisorer och ekonomiska specialister nära Uppsala

Andra närliggande städer: Uppsala, Knivsta, Bälinge, Storvreta, Almunge

Företag Plats Industri
Redovisningsbyrån med stora ambitioner för våra kunder. Ekonomi behöver inte vara krångligt eller svårt. GZ ekonomi och redovisning har som mål att hjälpa er med ekonomin - i det lilla och stora. Vårt mål är att ni helt och fullt kan fokusera på er ...
Uppsala Ekonomi
Vanilla Consulting AB är en redovisningsbyrå som specialiserar sig på att hjälpa konsult- och servicebolag. Med vår expertis inom IT-branschen och djupgående kunskap om de specifika utmaningarna inom detta område, levererar vi skräddarsydda lösningar...
Uppsala Ekonomi
Ekonomisk och Juridisk rådgivning, skräddarsytt efter din verksamhet.
Uppsala Ekonomi
J&H Redovisningsbyrå Uppsala är en byrå som hjälper dig och ditt företag med allt inom redovisning. Med smarta, nya digitala verktyg för redovisningen finns vi alltid nära till hands för dig och ditt företag. Jobba digitalt med J&H Redovisningsbyrå ...
Ekonomi
Vill du starta, driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt? Välj då oss på QD Ekonomi, konsulter som är specialister inom olika områden och kan därför erbjuda skräddarsydda lösningar för just er verksamhet.
Uppsala Ekonomi
Din digitala samarbetspartner inom ekonomi och lön. Våra kunniga konsulter hjälper företag i olika storlekar med bokföring, redovisning, skatt, löneadministration, HR-frågor och mycket mer.
Uppsala Ekonomi
Vi är en mindre redovisningsbyrå belägen på Fyrisborgsgatan 5 i Uppsala, vi finns här för att hjälpa små och medelstora företag med alla deras bokförings- och redovisningsbehov. Med vår erfarenhet och expertis kan du känna dig trygg att vi tar hand o...
Ekonomi
Gårdsvägen 20
757 56 Uppsala
Uppsala Ekonomi
Vattholma Ekonomi
Uppsala Ekonomi
JOHANNESBÄCKSGATAN 78 C LGH 1102
75433 Uppsala
Uppsala Ekonomi
SALAGATAN 18 A
75330 Uppsala
Uppsala Ekonomi
TORPKÄLLEVÄGEN 4
74196 Knivsta
Knivsta Ekonomi
Bellmansgatan 120
75426 Uppsala
Uppsala Ekonomi
PORTALGATAN 89 LGH 1404
75418 Uppsala
Uppsala Ekonomi
ÖSTUNABY 209
74194 Knivsta
Knivsta Ekonomi
MÄLSTA 404 LENA PE TTERSSON
74195 Knivsta
Knivsta Ekonomi
VÄDERKVARNSGATAN 38 C 1TR LGH 1102
75329 Uppsala
Uppsala Ekonomi
SKYMNINGSVÄGEN 92
74332 Storvreta
Storvreta Ekonomi
STENBROHULTSVÄGEN 105
75758 Uppsala
Uppsala Ekonomi
THUNBERGSVÄGEN 12
75238 Uppsala
Uppsala Ekonomi
VASSUNDA-SÄBY 4
74191 Knivsta
Knivsta Ekonomi
Tors v. 9 A
75440 Uppsala
Uppsala Ekonomi
TUNAGATAN 3 A LGH 1202
75337 Uppsala
Uppsala Ekonomi
Dalby-Tuna Solvreten 15
75591 Uppsala
Uppsala Ekonomi

Trygg hjälp när man behöver det. Har under 1 år bytt redovisningsbyrå 3 ggr och 3:e gången gillt heter det ju och nu är vi i hamn. Närheten är stort plus och vi talar samma språk eller mer att han förstår mig när jag är osäker och behöver hjälp i denna djungel som bokföring kan vara till viss del.

- Elisabet
2018-05-30

Mycket lätta och smidiga att ha att göra med. Jag fick snabbt hjälp med mitt bokslut och min deklaration. Jag fick också lovord för att jag hade förberett alla pärmar med verifikationer och underlag så bra. Vi fick till ett mycket bra samarbete och jag kommer att anlita RG Ekonomi igen nästa år.

- Dan Tunmats
2020-06-02

Mycket positivt Hon är en engagerad och positiv person som är mycket kompetent.... Bara +

- Leo Hirvelä
2020-10-24

Jag kan verkligen räkna med GZ Ekonomi! Äntligen har jag hittat rätt i djungeln av redovisningsbyråer. Jag driver ett enmansföretag och Daniel har just tagit över ekonomin i min firma, han gör allt- betalar räkningar, skickar in momsen och gör bokslut och deklarerar och mycket mer. Känner mig som jag svävar på moln nu, kan inte nog säga hur trygg jag känner mig att allt ska funka som det ska. Av hela mitt hjärta kan jag rekommendera GZ Ekonomi som jag upplever som kommunikativa, noggranna, precisa och mänskliga i sitt sätt. Proffsiga på högsta nivå. Du behöver inte tvivla en sekund på att de gör jobbet som de lovat. Helt enkelt toppen!

- Rebecca Liljefors
2021-02-02

Bra respons och service. Förtroendeingivande, förestående och kunniga.

- Stefan Kazkiowski
2021-04-14

Toppklass ''Killarna på Bjornsta har hjälpt mig med ekonomin rätt länge nu. Kontakten vi har när frågetäcken dyker upp finns alltid där. Jag uppskattar allt Bjornsta har hjälpt med mig, som små företagare har jag mer tid för att hinna med annat tack vare dem.''

- Yaser Mohammad
2023-01-21

Enkel vardag för mig som egenföretagare! Suverän hjälp med att starta upp mitt bolag, skriva avtal med kund och hantera allt löpande såsom fakturering. Jag kan själv välja hur delaktig jag vill vara i exempelvis bokslut och får tydliga svar om jag vill få något förklarat. Gör vardagen enkel för mig!

- Eva
2023-07-03

Responsiv och proffsig service Våra behov löstes snabbt och smidigt (snabbare än man kunnat kräva) och dessutom till ett konkurrenskraftigt pris helt fritt från överraskningar.

- Niclas Drevinger
2023-10-11

Lättad att ha en kunnig inom bokföring. En mycket trevlig, hjälpsam och förstående revisor då detta är första gången för oss. Vi hoppas på ett långvarigt arbete ihop.

- Mioara Eriksson
2024-01-19

Tydlig plan Med tydlig avtal, plan & flöde känner jag mig bekväm och behöver inte längre lägga halva min fokus på företagets bokföring. Jag vet vad jag betalar för och det känns bra.

- Anders Karlsson
2024-01-25