4.57 / 4 Omdömen

Vanilla Consulting AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Vanilla Consulting AB.

Vanilla Consulting AB är en redovisningsbyrå som specialiserar sig på att hjälpa konsult- och servicebolag. Med vår expertis inom IT-branschen och djupgående kunskap om de specifika utmaningarna inom detta område, levererar vi skräddarsydda lösningar för att optimera företagens ekonomiska processer. Vi är kända för vår personliga och tillgängliga service, där vi strävar efter att förstå våra kunders individuella behov och vara en pålitlig partner genom hela deras tillväxtresa. Med fokus på kvalitet och noggrannhet i vårt arbete är vi dedikerade till att hjälpa våra kunder att nå framgång och uppnå sina affärsmål. Välj Vanilla Consulting AB för skräddarsydd rådgivning och enastående service inom redovisning för konsult- och serviceföretag.

Vanilla Consulting är specialister på administration av tjänste- och konsultbolag. Vi erbjuder ett utökat tjänsteutbud som sticker ut lite från mängden, såsom:
- Kontraktsskrivning med slutkund
- Tidrapporteringssystem
- Fakturering
- Office365
- Gå under Vanillas ansvarsförsäkring
- Avgiftsfrihet vid månader av utebliven intäkt
- Kontaktnät av konsultförmedlare för IT-konsulter


Vi erbjuder digitala redovisningstjänster som möjliggör hjälp för kunder över hela Sverige. Oavsett om du är baserad i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Pajala, kan du dra nytta av våra effektiva bokföringstjänster. Utöver att hantera löpande bokföring, tillhandahåller vi även tjänster såsom bokslut, inkomstdeklarationer, årsredovisning, skatterådgivning, löneadministration och expertis inom företagsekonomiska frågor. Med Vanilla Consulting får du samma kvalitet som en traditionell redovisningsbyrå, men med extra smarta och smidiga lösningar - och inte minst, till förmånliga priser.

Välkommen till en redovisningsbyrå som är inriktad på att vara smartare!



Vanilla Consulting AB

Ingen besöksadress
753 40 Uppsala
  • Redovisningskonsult

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Rådgivning
  • Lönehantering
  • Lekmannarevision
  • Deklaration Privat

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Enkel vardag för mig som egenföretagare!

Suverän hjälp med att starta upp mitt bolag, skriva avtal med kund och hantera allt löpande såsom fakturering. Jag kan själv välja hur delaktig jag vill vara i exempelvis bokslut och får tydliga svar om jag vill få något förklarat. Gör vardagen enkel för mig!

- Eva
Omdöme skapat 03/07/2023

Perfekt för IT-konsulten som frilansar

Jag jobbar som frilansande IT-konsult. Vanilla Consulting hjälper mig att driva och administrera mitt företag så att jag kan fokusera på mina uppdrag och kunder.

Eftersom Vanilla Consulting är specialiserade på IT-konsulter, får jag hjälp med det mesta som rör mitt företag. Som konsult tidrapporterar jag i Vanilla Consultings system, så faktureras det. Vanilla hjälper även till med avtalsskrivningen med mina kunder.

- Weikko Aejmelaeus
Omdöme skapat 12/06/2023

Tryggt och enkelt

Med kontinuerlig rådgivning och vägledning har man skapat en avgörande trygghet och flexibilitet.

Med deras erfarenhet har bolagsregistrering, budget, avtalsskrivande och fakturering gått som en dans och jag har kunnat fokusera fullt ut på min konsultverksamhet.

Är väldigt nöjd och skulle varmt rekommendera Vanilla

- Stefan
Omdöme skapat 12/06/2023

Otroligt hjälpsamt och lugnande att ha mångårig expertis i ryggen som nybörjare inom eget företagande

Efter många år av tvekan inför att starta eget bolag då jag varit rädd att göra misstag i bokföring så fick Vanilla Consulting mig att känna mig trygg nog att ta det stora klivet.
De hjälpte mig från att starta bolag till att skicka mina fakturor till att göra mitt första årsbokslut. Jag kan vara hur delaktig som jag vill i processen och de är mer än villiga att lära mig själv - eller göra det åt mig.
Har alltid en direktlina till personal på Vanilla Consulting för allehanda frågor och svaren är i praktiken omedelbara.
Stor proffessionel trygghet med erfarna konsulter och egenföretagare som jobbar proaktivt för att du ska kunna fokusera på din faktiska huvudsyssla snarare än admin av bolaget.
Rekommenderas skarpt till alla, erfaren som prospektiv egenföretagare.

- Andreas Gustafsson
Omdöme skapat 24/05/2023