Få 3 gratis offerter från redovisningsekonomer

Redovisningskonsult - Hitta rätt redovisningskonsult

Gratis offert från professionell redovisningsekonom – lätt och utan förpliktelser

En redovisningskonsult kan hjälpa till med företagets ekonomiska del. Det kan skapa förvirring vad skillnaden mellan en revisor och en redovisningskonsult är. En redovisningskonsult har generellt bredare typer av arbetsuppgifter inom ekonomi jämfört med en revisor som vanligtvis fokuserar på att granska hur ett företags ledning har skött bolaget, samt granska att redovisningen följer de lagar och regler som gäller.

Få 3 gratis offerter från redovisningsekonomer
Få 3 gratis offerter från redovisningsekonomer

Hur fungerar Ageras?

1
Beskriv dina önskemål och behov.
2
Du får tre offerter gratis skickat till dig inom 48 timmar från Ageras.
3
Jämför offerterna och välj det alternativ som passar dig bäst.
Få 3 gratis offerter från redovisningsekonomer
Få 3 gratis offerter från redovisningsekonomer

Ett stöd för den enskilde näringsidkaren

Ofta väljer en enskild företagare att själv göra det administrativa på grund av en begränsad budget och anser sig inte ha råd med den hjälp man egentligen behöver. Men det här kan vara ett bakvänt sätt att resonera på, eftersom misstag i bokföringen kan bli mycket kostsamma. Alla redovisningskonsulter vi förmedlar är auktoriserade och mycket kunniga i sin nisch.

Expertrådgivning för alla växande bolag

Ofta är det ett tankefel att själv sköta saker i verksamheten man egentligen inte tänkt, för att spara pengar. Du kan lätt göra misstag om du inte är utbildad i bokföring, vilket blir dyrt i längden. Dessutom blir en redovisningskonsult din högra hand, som kan ge dig rådgivning i kniviga situationer du står inför eller inför andra utmaningar, som till exempel att företaget ska expandera.

Företag som vill sköta myndighetskontakter korrekt

Att inte behöva jobba med den komplicerade bokföringen frigör tid som du istället kan använda på att utveckla ditt företag. Inte minst får du all hjälp du behöver med att skydda din rörelse och vara lugn med att allting görs som det ska och att alla kontakter med myndigheter sköts på ett korrekt sätt. Viktiga datum för momsredovisningar och preliminärskatter behöver du inte längre bekymra dig om att du ska missa.

Ekonomisk rådgivning

En kompetent och erfaren redovisningskonsult kan ge dig rekommendationer och goda råd kring exempelvis en expandering och vilka steg du ska ta för att sköta om företagets ekonomi på bästa sätt. Du får också råd om när du ska göra dina större inköp till företaget under året, för att få en förmånligare beskattning.

Deklaration och årsbokslut

Din redovisningskonsult har under året registret dina verifikationer och kan med hjälp av de uppgifterna ta fram ett årsbosklut som måste göras varje år. Har du ett aktiebolag där en årsberättelse krävs kan du få hjälp med det också. Årsberättelsen ska sedan skickas in till Bolagsverket för granskning.

Lönehantering

Det kan ibland vara en djungel av alla timanställda, VAB dagar, sjukfrånvaro, semestrar, reseräkningar och OB tillägg. Men har man outsourcat lönehanteringen kan man känna sig lugn och slippa oroa sig för löner blir fel eller inte betalas ut i tid. En redovisningskonsult kan ta hand om allt detta och även bokföra exempelvis friskvård och andra administrativa detaljer.

Fakturahantering

Leverantörsbetalningar, överföringar och avstämningar med skattekontot – det är skönt att ha någon som ombesörjer uppgifterna, eftersom det kan bli komplext vid större antal. Betalningsunderlag tas fram på ett korrekt sätt och kundreskontran är uppdaterad och sköts rätt. Här har du stor glädje av en expert med goda kunskaper om alla moment som ingår.

Löpande bokföring

En redovisningsekonom tar hand om alla dina kvitton och fakturor samt ser till att de dokumenteras korrekt i enlighet med god bokföringssed. På det sättet får du per automatik reda på vilken preliminärskatt du ska betala samt hur mycket moms du är skyldig.

Letar du efter en annan tjänst än de som är listade ovan?