Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Det finns många duktiga revisorer där ute!

Sveriges största nätverk av revisorer
Din chans till rätt matchning

Få ett rättvist pris
Offerter från flera revisionsbyråer ger en fördelaktig översikt av marknaden

Ta vara på möjligheten
Gratis och helt utan bindning

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina förväntningar på revisormatchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga revisorer i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 revisorer som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj revisor
Efter att du mottagit offerter från samtliga revisionsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya revisor.

Hitta rätt revisor i Stockholm - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning
SC Accounting AB
136 40 Handen

Håller koll på allting Proffsig rådgivning och Meggie håller koll på allting åt mig och säger precis vad som behövs göras

- Alexander
2021-06-27
Helpia Ekonomi AB
126 31 Hägersten

Rekommenderas Har haft Helpia som redovisare för mitt AB under många år och upplever dom mycket trevliga och proffsiga. Rekommenderas

- Thess Kungsskog
2021-09-20
Revidere AB
111 60 Stockholm

Revidere står för kunskap, kvalitet och god personlig service. Revidere har alltid uppfyllt våra förväntningar för att inte säga övertraffat våra förväntningar. Det har varit mycket lätt att arbeta med Revidere. När jag nu avslutar mitt företag och mina cirka 20 år tillsammans med dem så kan jag bara rekommendera Revidere som partner.

- Bertil Persson
2022-01-14
Winthers Revisionsbyrå AB
111 23 Stockholm

Utmärkt Jätte brå

- Zulfikar Alibhai
2022-02-15
Green Light AB
112 27 Stockholm

enkelt och smidigt Är nöjd med lösningen som är både billigare och mer effektiv än min tidigare firma.

- Andreas Larsson
2022-09-16

Den absolut bästa jag någonsin haft Jag har haft företag i mer än 30 år. Hunnit med alla möjliga redovisningsbyråer, kanske fem totalt. Om de inte slarvar bort bokföringen, eller bluffar, eller äter upp en rent ekonomiskt, så är denna lilla dam den absolut bästa jag haft. Nu har jag haft henne i mer än 10 år, genpm svåra tider och nu bättre. Alltid en stöttepelare. Fakturorna hon skickar är rent löjeväckande. Jag har flera gånger sagt till henne att nu är det dags höja priset. Inget man brukar säga :) Men hon är värd det. Har aldrig ens varit i närheten av revision (Har AB) ,allt gör hon rätt. Känns bra, Dick Schweiger / Kalinka Kyl AB 0733-303 420

- Dick Schweiger
2022-10-05
Stella Redovisning AB
118 47 Stockholm

ENSKILD Vita Zelenskaja Jag har varit med det här företaget väldigt länge! helt nöjd med samarbetet ! Allt passar och jag tänker inte ändra mig! Mvh Vita Z

- VITA ZELENSKAJA
2022-10-17
Parameter Revision AB
112 34 Stockholm

Engagerad och involverad Revision är ju kanske inte det alla drömmer om. Just Parameter Revision ger dock intrycket att det är ganska kul. Vi kom snabbt i kontakt med en trevlig och engagerad revisor, som snabbt kändes som en medpart och en i gänget. Vi ser fram emot ett givande samarbete framöver.

- Linnea Funered
2023-01-20

Mycket nöjd Smidigt och duktig.

- Jesper Stålnacke
2023-06-19

Snabb och proffsig hjälp Snabb och proffsig hjälp

- Per Molander
2024-01-28

De senaste klienterna

En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459208 Bandhagen
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459196 Kista
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459186 Solna
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459120 Stockholm
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459118 Stockholm
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459107 Enskede
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459101 Stockholm
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459022 Lidingö
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#458999 Handen
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#458995 Stockholm

Anlita en revisor i Stockholm

Revision är ett enormt område och det är inte alla företagare som har fått upp ögonen för hur stor hjälp man egentligen kan få genom att anlita en revisor eller revisionsbyrå i Stockholm eller någon annanstans. Revision syftar dels till att företaget får ökad trovärdighet genom att dess verksamhet och räkenskaper granskas av en oberoende men kompetent person. Revision syftar också till att undvika misstag och felaktigheter i bokföringen som annars kan ställa till det för företaget. I förlängningen innebär detta förstås att företaget får bättre koll på sin ekonomi och på sin verksamhet. När revisionen är genomförd skriver revisorn ett revisions-PM där han eller hon tar upp eventuella brister som denne har upptäckt samt tips, råd och förslag på hur bristerna kan avhjälpas och hur företaget kan förbättra sin bokföring, sin redovisning och sina rutiner.

Revisionsbyrå i Stockholm - ett bollplank till företaget

En revisor som jobbar på en revisionsbyrå har väldigt stora kunskaper som de gärna delar med sig av till de företag som anlitar dem. För att revisorn ska kunna utföra sina arbetsuppgifter som att kritiskt granska, bedöma och uttala sig om ett företags redovisning och förvaltning behöver man ha stora kunskaper inom såväl ekonomi och redovisning som juridik och beskattning. I Stockholm finns en mängd olika revisionsbyråer med både breda och mer specifika kompetensområden. Dessutom kommer det ständigt nya regler och normer inom dessa områden, vilket gör att en revisor på en revisionsbyrå i Stockholm ständigt måste hålla sig uppdaterad om vad som händer inom området.

När en revisor tar sig an ett uppdrag så ingår det ofta i hans eller hennes arbetsuppgifter att fungera som ett bollplank och som en samtalspartner för företaget. Det innebär bland annat att en revisionsbyrå kan hjälpa ett företag att förbättra och effektivisera sina rutiner, samt ge tips och råd till hur företaget kan förbättra sin redovisning. Tanken med denna rådgivning är att revisionsbyrån ska kunna bidra till att minska risken för att avsiktliga såväl som oavsiktliga fel och misstag uppstår när det gäller företagets räkenskaper och förvaltning.

Certifierade revisorer

Här i Sverige är det Revisorsnämnden som ansvarar för auktorisering och godkännande av revisorer samt registrering av revisionsbolag. Det är bara yrkesverksamma revisorer som får inneha godkännande eller auktorisation. För att få titeln godkänd revisor eller auktoriserad revisor måste man ha utbildning och erfarenhet samt ha avlagt revisorsexamen respektive högre revisorsexamen. Dessa titlar får man under fem år i taget och för att få behålla sin titel gäller det att följa alla regler, rekommendationer och lagar som finns i branschen och som Revisorsnämnden ställer som krav. Bland annat innebär detta god revisorsed samt att man ständigt vidareutbildar sig. Man måste också vara yrkesverksam för att kunna förnya sin titel. Om man väljer att anlita en auktoriserad eller godkänd revisor till sitt företag kan man alltså säkerställa att denne innehar en kvalitativ yrkesutbildning och erfarenhet. 

Samarbete mellan företaget och revisionsbyrån

Om man väljer att anlita en revisionsbyrå så ska man inte tro att revision innebär att revisorn sitter på sitt kontor och granskar företagets siffror i sin ensamhet. Det görs förstås också, men revision är mycket mer än så. Om man knyter an en revisionsbyrå i Stockholm till sitt företag så sker revisionen i nära samarbete med företaget. En del av revisionen görs på själva företaget, inte minst om det handlar om ett större företag. Då kan det vara bra att den som utför revisionen också finns i närområdet. En lyckad revision innebär inte heller enbart att revisorn går in och granskar räkenskaperna en gång om året, utan tvärtom, att ens revisionsbyrå finns med under hela räkenskapsåret. Man brukar dela in revisionen i ett antal faser som börjar med planering av uppdraget och efterföljande löpande granskning och internkontrollgranskning, bokslut och granskning av årsredovisningen. Efter att bokslutet har granskats brukar man träffa sin revisionsbyrå för att få reda på revisorns synpunkter, iakttagelser och rekommendationer. Efter granskningen av årsredovisningen skriver revisorn en revisionsberättelse som därefter ska bifogas i företagets årsredovisning.

Pris för revision

När man sitter ner med sin revisionsbyrå och diskuterar priset kan det vara bra att vara väl insatt i omfattningen av det uppdrag man förmedlar till revisorn. Om man har varit i kontakt med mer än en revisionsbyrå har man oftast lyckats få en överblick av både timantalet och totalkostnaden. Ett sätt att gå till väga är att använda Ageras hemsida. Här kan du få denna överblick genom att beskriva ditt uppdrag och då mota offerter från mer än 1 revisionsbyrå. Revisorer kan antingen sätta ett fast pris, baserat på uppskattat antal timmar, eller så kan de välja att lämna en timkostnad. Tänk på att ha en nära dialog med din revisor om hur det går och hur många timmar som förväntas gå åt. På det sättet undviker man dyra överraskningar.

Därför ska du anlita en revisionsbyrå

Att anlita en revisionsbyrå är en kvalitetssäkring av företagets räkenskaper och förvaltning. På så sätt kan företagets olika intressenter försäkra sig om att företaget har skött sina siffor på ett korrekt och tryggt sätt. Detta medför också att företagets kreditvärdighet ökas och att det blir lättare att ta lån.

Är du i behov av en revisor men inte vet vart du ska börja leta? Då kan Ageras hjälpa dig. Ageras har kontakt med omkring 200 specialister i Stockholm – redo att ta sig an nya uppdrag.