4.63 / 5 Omdömen

QD Ekonomi AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från QD Ekonomi AB.

Vill du starta, driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt? Välj då oss på QD Ekonomi, konsulter som är specialister inom olika områden och kan därför erbjuda skräddarsydda lösningar för just er verksamhet.



QD Ekonomi AB

Fyrisborgsgatan 5
757 58 Uppsala

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Tydlig plan

Med tydlig avtal, plan & flöde känner jag mig bekväm och behöver inte längre lägga halva min fokus på företagets bokföring. Jag vet vad jag betalar för och det känns bra.

- Anders Karlsson
Omdöme skapat 25/01/2024

Tillmötesgående, Snabb och pålitlig

Efter vårt första samtal så kändes de pålitligt. Rekommenderar dem starkt.

- Pål Schakonat
Omdöme skapat 20/01/2024

Snabba och hjälpsamma

Fick ordentligt med hjälp med både bokföringen samt bokslutet. Jag vill tacka Simab för hans tålamod och pedagogiska sätt att förklara termer och olika processer.
Jag rekommenderar QD ekonomi starkt!

- Alex Saleh
Omdöme skapat 03/01/2024

Flexibel redovisningsbyrå med nyckelkompetens

Kompetent firma med gedigen kunskap som hjälpt ´företaget med bokföring sedan start. Komplett lösning med Fortnox, bankintegration, fakturor, kortkoppling och bugetetrapporter för att nämna få riktigt användbara funktioner vi använder oss av från QD Ekonomi.

- Uppsala Foto & Webb AB
Omdöme skapat 02/10/2023

Smidiga digitala lösningar

Vi på Jonsered livs var osäkra på att jobba fullt digitalt, på distans. Idag vet vi inte hur vi hade klarat oss utan detta digitala upplägg. Alla fakturor går direkt in till fortnox, kvitton fotar vi direkt med appen, kassan, banken och skattekontot är kopplade till systemet. Vi slipper oroa oss för bokföringen helt, och bara loggar in ibland för att få översikt över företagets ekonomi. Vi rekommenderar QD Ekonomi starkt!

- Kosar
Omdöme skapat 02/10/2023