Kundtjänst är tillgänglig på
08-40300102

Det finns många duktiga redovisningskonsulter där ute!

Sveriges största nätverk av redovisningskonsulter
Din chans till rätt matchning

Få ett rättvist pris
Offerter från flera redovisningsbyråer ger fördelaktig översikt av marknaden

Ta vara på möjligheten
Gratis och helt utan bindning

Så fungerar det

Steg 1
Fyll i formuläret
Beskriv ditt uppdrag och dina önskningar för matchningen. Därefter matchar vi ditt uppdrag med 3 duktiga redovisningskonsulter i din närhet.
Steg 2
Jämför villkor
Du kommer inom 48 timmar ha mottagit kontaktuppgifter till 3 redovisningskonsulter som matchar din uppdragsprofil. Det är sedan upp till dig att jämföra offerter.
Steg 3
Välj redovisningskonsult
Efter att du mottagit offerter från samtliga redovisningsbyråer väljer du helt enkelt den som passar dig bäst. Du är sedan redo att inleda ett samarbete med din nya redovisningskonsult.

Hitta rätt redovisningskonsult i Malmö - helt kostnadsfritt

Kostnadsfritt och helt utan bindning
Brändén Redovisning AB
211 22 Malmö

Toppen förslag från Agera och toppen kontakten som vi valde Mycket kunnig och seriös

- Mikael Ljunggren
2020-04-12
Feldtmann Group
211 11 Malmö

Snabb och mycket bra service En personlig service med hög kompetens. Möter upp mig som kund och lyssnar in de behov jag har för att sedan ge mig det jag behöver. Känner en trygghet i att lämna över företagets ekonomiska del så att jag kan koncentrera mig på annat. Är flexibla och tar sig till mig om jag inte har möjlighet att åka. Betyg 5 av 5 och en varm rekommendation från mig.

- Monica Ericsson
2020-07-15
Ceanlo AB
211 46 Malmö

Mycket trevligt bemötande Trevligt bemötande samt ett företag som verkar väldigt intresserade av att hjälpa till.

- Viktor Stymne
2020-09-15
Taxeda AB
216 25 Malmö

Bäst i test! Aron som leder Taxeda är mycket noggrann, pålitlig och ärlig konsult. Mycket proffsig. Rekommenderas starkt!

- Barbara
2020-10-16
mj&friends
211 15 Malmö

Jag är mycket nöjd. Väldigt proffsig och kunnig, förklarar på ett enkelt och lätt sätt. Svarar på frågor via sms eller via mail och om det behövs via telefon. Är helnöjd och rekommenderas starkt från min sida.

- Mikael Larsson
2020-10-25
Saighani Financials AB
211 35 Malmö

Proffsigt och snabbt Robin skötte allting väldigt smidigt och enkelt. Fanns tillgänglig via mejl och telefon, även under kvällar. Toppenbra!

- Kim Jakobsson
2021-05-04
Alecka
246 33 Löddeköpinge

Toppen! Utmärkt

- Pål Jönsson
2023-02-27
Redovisning 2000 AB
212 43 Malmö

Snabb respons och god kvalitet. Helnöjd! Professionell och pålitlig.

- Tommy Johansson
2023-05-17
REDÅ Interim AB
211 33 Malmö

Trust Having worked with the team for years, i can say that I would trust the completely. The can do, pragmatic, practical and just plain old helpful culture is amazing

- Damian SMith ACMA PCC ORSC
2023-09-09
Ekonomipiloten AB
211 30 Malmö

Snabb och saklig rådgivning Smidig kontakt och snabba tydliga svar, precis vad jag behövde

- Hugo
2024-04-30

v4.leads.headline

En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460505 Malmö
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460385 Limhamn
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460351 Malmö
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#460026 Lund
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459946 Malmö
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459761 Malmö
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459594 Malmö
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459504 Lund
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459398 Malmö
En potentiell kund har sett din profil och begär ett möte med dig.
#459058 Lund

Lönehantering, kundreskontra, moms- och skattedeklarationer är några av de saker som kan få håret att resa sig för många, speciellt om man inte haft hand om sådant tidigare. För att slippa strul kan det därför vara en bra idé att ta hjälp med sin bokföring, innan man trasslat in sig i räkenskaperna. I Malmö finns en lång rad bokförings- och redovisningsbyråer som hjälper stora såväl som små företag med ekonomin.

Bokföring i Malmö

När man tar hjälp av en bokförare kan det vara bekvämt att anlita någon som befinner sig närområdet. Ageras tjänst tar hänsyn till detta och hjälper dig gratis att få fram offerter från redovisningskonsulter i just ditt närområde. Det enda du behöver göra är att lämna en uppdragsbeskrivning i rutan på hemsidan, så löser vi resten.

Redovisningskonsulten

En redovisningskonsult tar hand om det mesta som rör ett företags ekonomi. Man kan anlita en redovisningskonsult några timmar i veckan för den löpande bokföringen eller anställa någon på heltid. För mindre företag brukar några timmar i veckan räcka gott, men det beror såklart på uppdragets omfattning. Oavsett behov så kan en redovisningskonsult göra mycket gott för företaget. En redovisningskonsult ser till att verifikationerna bokförs på rätt sätt och enligt redovisningens alla regler. Genom att låta en redovisningskonsult göra jobbet slipper man själv hålla sig uppdaterad om eventuella regeländringar och kan istället fokusera på ens ordinarie arbetsuppgifter.

Bokföringen ska vara korrekt

Alla som bedriver en ekonomisk verksamhet i Sverige är bokföringsskyldiga. Bokföringen ska vara så pass lättöverskådlig att den som granskar räkenskaperna ska kunna göra det utan problem. Detsamma gäller alla typer av bolag, oavsett om du driver ett aktiebolag eller enskild firma. Till och med stiftelser har bokföringsskyldighet. Ansvaret för att bokföringen är korrekt skiljer sig något beroende på företagsform, men generellt sett ligger ansvaret hos ägare eller verkställande direktör. Om det skulle visa sig vara felaktigheter i bokföringen riskerar den ansvarige att dömas för bokföringsbrott. Eftersom det kan vara svårt att vara uppdaterad kring alla regelverk kan det vara en lättnad att överlåta bokföringen till någon expert inom området som har koll på vad som gäller och även på ändringar som sker. På så sätt slipper man själv oroa sig över att göra fel.

Pris på bokföring i Malmö

En del företagare vill väldigt gärna anlita en bokföringsbyrå, men är oroliga för att det kommer att kosta för mycket. Faktum är att kostnaden för att anlita en bokföringsbyrå i Malmö faktiskt inte alls är så hög som många tror. I en större stad som Malmö är det lättare att ställa krav och kunna hitta en bokföringsbyrå som både är prisvärd och håller en hög kvalitet. Genom att ta in offerter från mer än en redovisningsbyrå samlar man på sig värdefull kunskap om uppdragets omfattning samtidigt som man skaffar sig en överblick över prisnivån. Dock finns det många andra faktorer som bör vägas in när du väljer redovisningsbyrå. Personkemi och branscherfarenhet är ett par av dem. Kanske är det värt att betala lite extra för att få någon som har erfarenhet från din bransch? Det är fullt möjligt att denne vill bidra med kunskap som gynnar verksamheten i övrigt.

Gör det lätt för dig

Ta den smarta och enkla vägen och låt någon annan dyka ner i räkenskaperna. På så sätt får du massa tid över att ägna dig åt sådant som du annars måste lägga åt sidan pga. kluriga bokföringsuppgifter. Beskriv uppdraget på sidan och motta upp emot 3 offerter från olika revisionsbyråer. Det är sedan upp till dig att avgöra om någon av de föreslagna redovisningskonsulterna passar in på det du söker!