4.73 / 8 Omdömen

Ekonum AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Ekonum AB.

Ekonum erbjuder kunder tjänster inom redovisning, revision och rådgivning. Vi har kontor i Stockholm och Örebro men jobbar digitalt med kunder över hela landet. Vårt moderna digitaliserade arbetssätt med fokus på kvalitet och tydlig kommunikation gör oss till en uppskattad partner hos våra kunder där vi rapporterar enligt satta deadlines och finns nära till hands.
Vi tror på ett nära och pålitligt partnerskap med professionalism och effektiv kommunikation som ledord.Ekonum AB

Tegnérgatan 1
111 40 Stockholm
  • Auktoriserad Revisor

  • Rådgivning
  • Revisionstjänster
  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Pålitlig

Ekonum har varit en tillförlitlig partner som alltid ställt upp och stöttat vår verksamhet i löpande förvaltning samt komplexa frågor. Rekommenderar Ekonum varmt!

- Ramin Jamei
Omdöme skapat 17/06/2024

En mycket värdefull partner

Ekonum har varit en värdefull partner åt oss de senaste åren. De sköter vår löpande redovisning väldigt bra men de är också ett bra stöd när det kommer till strategiska frågor och förändringsarbete.

- Mikael Lundström
Omdöme skapat 27/05/2024

Kompetent och engagerad partner!

Ekonum har skött vår redovisning under drygt fem års tid, under den tiden har de varit en bra och engagerad partner. De är tillgängliga, kompetenta och hjälpsamma och vi är mycket nöjda med vårt samarbete hittills

- Bill Modig
Omdöme skapat 27/05/2024

Mycket bra bemötande och seriöst bra företag.

Dem jobbar noga snabbt och effektivt. Man förstår kunden och vill hjälpa kunden på bästa sätt.

- Andreas Hamberg
Omdöme skapat 20/03/2024

Kunnig och snabbt.

Han är kunnig och jobbar snabbt.

- Aurel Moraru
Omdöme skapat 04/02/2024

Ovärdeligt bollplank

Ovärdeligt bollplank i alla frågor jag haft. Revisionen funkar utmärkt, men utöver det uppskattar jag framförallt rådgivningen och bollplanket jag fått med Ivan och Ekonum. Jag är trogen med mina bolag till 100%.

- Kemal Hajdarovic
Omdöme skapat 27/09/2023

Bra kompetens och servicenivå

Bra kompetens och servicenivå

- Richard Axén
Omdöme skapat 26/09/2023

Utmärkt revisionsarbete och professionell service

Jag vill dela min positiva erfarenhet av att arbeta med Ekonum. De har verkligen imponerat mig med sitt professionella och pålitliga revisionsarbete.

Ekonum visade en noggrannhet och expertis i granskningen av mina finansiella handlingar. De har varit lyhörda för mina behov och alltid tillgängliga för att svara på mina frågor.

Jag skulle utan tvekan rekommendera Ekonum till andra som behöver revisionshjälp. De har visat sig vara en pålitlig partner som engagerar sig i sina kunder.

- Ramin Jamei
Omdöme skapat 26/09/2023