4.50 / 3 Omdömen

PEEPS Payroll & Accounting

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från PEEPS Payroll & Accounting.

Definitionen av "PEEPS" är - (eng) people - ofta använt för att referera informellt till en grupp människor som är vänner eller kollegor.

PEEPS Payroll & Accounting är ett konsultbolag som erbjuder företag expertis inom området Redovisning, Lön, Workforce Management och HR. Med ledord som Flexibel, Uppriktig och Närvarande så strävar vi på PEEPS alltid efter att ge kunden det allra bästa.

Vi alla på bolaget har en gedigen erfarenhet från "det verkliga livet" som tidigare verksamhetsledare (exempelvis verksamhetchef, lönechef och verksamhetsägare), HR-medarbetare, utbildare etc. Efter många år på kundens sida så har vi funnit vad vi brinner för, och vill hjälpa andra företag att bli bättre på förvalta sina anställda - på ett sätt som gynnar så många som möjligt på bolaget.



PEEPS Payroll & Accounting

Klarabergsviadukten 63
101 23 Stockholm

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Lönehantering
  • Deklaration Privat

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Professionella och kompetenta med god service och trevligt bemötande

Vi upplever vår byrå som mycket professionella och kompetenta med god service samt trevligt bemötande. De uppfyller våra behov, håller tidsplaner och kommer med råd. Vi är en mycket nöjd kund.

- Ulrika Lundberg
Omdöme skapat 16/08/2023

Bästa bokföringshjälpen!

Emelie på Peeps har hjälpt mig med bokföringen under några år numera och det funkar fantastiskt bra. Hon tar hänsyn till mina behov, har satt upp ett system
som är anpassat till 100% för mig och det har aldrig varit enklare och mer stressfri. Rekommenderar henne varmt!

- Stefanie Andersson
Omdöme skapat 16/08/2023

Smidigt!

Väldigt smidiga att ha att göra med och det känns som att de går "the extra mile" för oss som kund. Enkla processer att följa och det känns som att de "har koll på en" så en inte missar något. Värdesätter den personliga kontakten och att en inte bara är en i mängden!

- Jessica Wikström
Omdöme skapat 16/05/2023