4.40 / 2 Omdömen

Björn Snellman

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från DAXION Group AB.
DAXION är Björn Snellman. Björn är resultatdriven, mycket kunnig och internationellt erfaren verksamhetschef med erfarenhet från att driva betydande resultat inom detaljhandel, försäljningstillväxt, marginaler och ökad kapacitet inom big-box retail på såväl utvecklade som marknader under utveckling. Framträdande kompetens inom målsättning och att uppnå exceptionella resultat genom att utveckla processer mäta resultat genom relevanta KPI:er inom handel. Skicklig på att inspirera och utveckla människor, samarbeta med kollegor, ledande befattningshavare och externa partners för att uppnå hållbara affärslösningar som levererar finansiella mål. Björn kan bidra med att förbättra styrning, arbetsprocesser och rapporteringsmetoder mot ett effektivt och kundcentrerat beslutsfattande.


  • Svensk och internationell erfarenhet från ledande befattningar i små och stora företag med årsomsättning upp till 20 miljarder kronor.
  • Administration och redovisning för små och stora företag främst inom handel, restaurang, fastigheter, konsulter, konstnärer, artister och företagsgrupper.

Inga certifieringar har angivits

  • Qressida
    Chief Operating Officer
    Qressida är en företagsgrupp som bedriver fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning i Sverige. Björn ansvarar för koncernens drift, administration, finansiering och redovisning.
  • IKEA
    Ledande befattningar
    11/1999 - 05/2017
    Björn jobbade 18 år i många olika ledande roller för IKEA i Sverige, Ryssland och Storbritannien.

Inga utbildningar har angivits

Inga kurser har angivits

Inga priser eller utmärkelser har angivits

  • svenska -
    Native or bilingual proficiency
  • engelska -
    Full proficiency