Ageras köper upp holländska konkurrenten Zoek Mijn Boekhouder

Ageras avtalade i förra veckan om uppköp av Zoek Mijn Boekhouder och Leads2Leads.

Både Ageras och Zoek Mijn Boekhouder är en online plattform där små- och medelstora verksamheter kan hitta en passande revisor eller redovisningskonsult. I och med uppköpet stärker Ageras sin position i Holland och blir därmed marknadsledande.

Ageras gick in på den holländska marknaden i 2015 och fram tills nu har Zoek Mijn Boekhouder vart Ageras största konkurrent med 40.000 hjälpta kunder.

Vid uppköpet av Zoek Mijn Boekhouder tar Ageras också över Zoek Mijn Accountant og Zoek Mijn Administratiekantoor.

Bättre service till både klienter och partners

“Ageras är en online plattform, där nätverket betyder väldigt mycket. Ju fler kunder som har behov av en revisor eller redovisningskonsult, ju mer värde skapar vi för våra partners. Ju fler aktiva partner vi har, desto mer ökar även utbudet vilket skapar en god konkurrens mellan partners som i slutändan gynnar våra kunder. Därför ser vi också detta uppköp av Zoek Mijn Boekhouder som en stor vinst för både våra kunder och partners”, säger Rico Andersen, CEO på Ageras.

Grundaren av Zoek Mijn Boekhouder og Leads2Leads, Patrick van Zandvoort, blir vid uppköpet en del av Ageras team och kommer att stötta expansionen av den holländska marknaden.

“Jag har under sju år byggt upp Zoek Mijn Boekhouder, och det glädjer mig att jag nu får förmedla mina erfarenheter från den holländska revisionsmarknaden vidare, så att vi kan leverera en utomordentlig produkt”, säger han.

“Patrick van Zandvoort har gjort ett fenomenalt arbete med att bygga upp en nischad verksamhet, vilket vi har stor respekt för. Hans succé visar att både dedikation och kundservice är kärnan till succé”, tillägger Rico Andersen.

Om Ageras

Sedan 2012, har vi trott på den enkla med starka visionen om att bli världens främsta marknadsplats för revisorer, advokater och redovisningskonsulter; en one-stop-shop för revisons- och juridikbranschen – och vi är på god väg.

I januari 2017 ökade vi värdet på våra tjänster för att kunna leverera ännu bättre service och support, och i februari 2017 firade vi vår bästa Trustpilot kundservicescore någonsin.

Tillsammans med fler än 80 dedikerade medarbetare, en stor partnerbas och tilliten från 100.000 kunder, erbjuder nu Ageras sina tjänster på den danska, svenska, norska, tyska och holländska marknaden – med fler nya marknader i sikte.

Posted: 12 Jul, 2017 (Updated: 26 Jan, 2018)

Martin Hegelund

Läs mer av denna skribent

Ageras erbjuder inte själva ekonomiskt eller juridisk rådgivning, utan har istället valt att samarbeta med redovisningskonsulter, revisorer och jurister som kan hjälpa dig i dessa ärenden. Fyll i formuläret här nedan och få inom kort offerter från professionella experter och rådgivare:
Revisor
Redovisningskonsult