4.40 / 2 Omdömen

Accountia Revision AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Accountia Revision AB.

Vi har omfattande erfarenhet och kunskap från de flesta branscher. Vi levererar alltid en tjänst av högsta kvalitet, samtidigt som vårt fokus alltid ligger på att tillhandahålla exceptionell service och en hög grad av närvaro till alla våra kunder.

Michael Jansson, grundare till Accountia Revision, har arbetat som revisor i mer än 10 år och har varit verksam både i Sverige och internationellt. Han är auktoriserad revisor och medlem i FAR och har erfarenhet av både börsnoterade koncerner och ägarledda bolag inom de flesta branscher.

Vi värdesätter era behov och beaktar alla aspekter av er verksamhet i allt vi gör. Vi, med stöd av ett stort nätverk av specialister, tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom revision, skatt och finansiell rådgivning.



Accountia Revision AB

Hamngatan 18D
172 66 Sundbyberg
  • Auktoriserad Revisor

  • Revisionstjänster
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Bokföring
  • Deklaration Företag
  • Rådgivning

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Revision ⭐️⭐️⭐️⭐️

Otroligt smidig revision! Utmärkt samarbete, professionella med hög kunskapsnivå och värdefulla inspel! Rekommenderas starkt => högsta betyg!

- Niklas, VD (byggbranschen)
Omdöme skapat 03/07/2023

Utmärkt samarbete under kort tidram

Vi fick kontakt med Michael relativt sent för tre revisioner men Michael tog sig an uppdraget för våra svenska bolag. Michael var väldigt effektiv, samarbetsvillig och hjälpsam mot både ekonomichef som styrelseledamöter.

Michael utförde sitt arbete snabbt och under den korta tidsram vi gav honom och det märks att Michael kan sitt område då uppstartstiden var minimal och det kändes som han kunde bolagets verksamheter från start vilket har hjälpt oss mycket och även givit oss stort förtroende för honom.

Michaels tillgänglighet och anpassningsförmåga är något som vi har värdesatt mest tillsammans med en god attityd, positiv anda och stor kunskap.

Vi kan inte annat än att rekommendera Michael och kommer absolut att försöka fortsätta arbeta tillsammans med honom.

- Rasmus Gustafsson
Omdöme skapat 31/05/2023