4.83 / 21 Omdömen

Autonomi AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Autonomi AB.

Hos oss får du mer än bara bokföring! Vi tror att starka system och en stabil process skapar en trygghet för dig som kund, samt en lägre kostnad. vi då kan bidra med mer i er administration för att ni ska kunna lägga fokus på kärnverksamheten.
När ni jobbar med oss ska ni se på oss som er ekonomiavdelning som hela tiden finns där och stöttar.Autonomi AB

Backa Strandgata 2
422 46 Hisings Backa

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Lönehantering
  • Rådgivning

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Perfekt för mina behov.

Mitt nystartande av företaget som vilat ett tag var inte bara att köra igång. Insåg att det var för många och tidskrävande frågetecken att räta ut. Marcus Hjalmarsson har på ett lyhört, pedagogiskt, professionellt vis hjälpt mig. Enkel och snabb kommunikation. Känns som att vi börjar nå en bra arbetsplattform och det fortsätter jag gärna med.

- Jaak Roosa
Omdöme skapat 03/07/2023

Klockren service!

Känner mig mycket trygg med Marcus som hjälp med siffror och papper i bolaget. Rekommenderas!

- Sebastian Andersson
Omdöme skapat 14/07/2024

Snabb och kompetent hjälp

Jag har fått hjälp med bokslut/årsredovisning i mina bolag och löpande frågor av Marcus som alltid svarat snabbt på mina frågor och genomfört arbetet med bokslutet väldigt professionellt och på kort tid.

- Andreas Sjögren
Omdöme skapat 10/07/2024

Professionell, modern och personlig byrå som man kan lita på!

Bästa byrån att samarbeta med på riktigt!
Vi har valt att outsourca boksluten till Autonomi och jag kan säga med säkerhet att det var den bästa valet vi har gjort!

Marcus på Autonomi är profs på vad han gör, ger de bästa tips och råden som kan leda till rätt besluttagande, och framför allt är han enterprenör själv och vet vad det kräver att vara företagare. Bästa samarbetspartnern som man kan lita på!

Samarbetet med Autonomi och Marcus kommer vi att fortsätta och utöka såklart!

En seriös, professionell och modern redovisningsbyrå.
REKOMENDERAR STARKT!

Vänligen
Bahram Alizadeh
MBM Investments AB

- Bahram Alizadeh
Omdöme skapat 10/06/2024

Snabb och mycket kompetent!

Jag behövde få hjälp med bokslut och deklaration snabbt, och Autonomi kom som en räddande ängel. Otroligt smidig kontakt och snabb hjälp. Dessutom bjöd de på extra stöd med bokföringen. Mycket noggrant. Känner mig trygg med den här firman!

- Hanna
Omdöme skapat 26/04/2024

Fantastisk service från början till slut!

Fantastisk service från början till slut! Jag är mycket nöjd med den snabba och smidiga hjälpen jag fick med min inkomstdeklaration och årsbokslut. Professionell och pålitlig service som jag varmt rekommenderar vidare.

- Lisa
Omdöme skapat 21/04/2024

Kompetenta och pålitliga!

Vi är mycket nöjda med Autonomis arbete i allmänhet och Kristoffers arbete i synnerhet. Hög tillgänglighet och snabb återkoppling. Rekommenderas varmt!

- Anton Ehrenström
Omdöme skapat 09/04/2024

Fullträff!

Ville byta bokföringsbyrå och fick då tipset att testa Marcus och Autonomi AB. Var först lite tveksamma till en byrå på andra sidan landet, men vilken fullträff det har varit. Kommunikationen har fungerat klockrent; Marcus är snabb på att svara och svaren är pedagogiskt levererade för oss bokföringsordblinda, gränssnittet på hemsidan gör det enkelt att ladda upp underlagen löpande och på köpet får vi allt digitaliserat. Dessutom tipsar Marcus oss om bättre sätt och möjligheter vi missat. Det är som att ha fått en hel ekonomiavdelning och samtidigt betalar vi mindre än hälften av vad vi betalade förra byrån. Och så är han förbaskat trevlig också!

- Rivercross
Omdöme skapat 02/04/2024

Färdigt bokslut på några få dagar

Från första kontakt har Autonomi varit mycket trevliga och hjälpsamma. Efter att de fick uppdraget att assistera med bokslut för mitt AB tog det bara några dagar innan allt var på plats och inlämnat. Mycket smidigt och prisvärt!

- Björn W
Omdöme skapat 27/03/2024

Perfekt

Snabbt och smidig

- Farid
Omdöme skapat 03/01/2024

Kanon!

Som ny företagare så kan jag inte annat än strössla beröm över Autonomi. Min kontakt, Markus, löser papperexecisen och svarar på mina dumma frågor mot en mycket rimlig peng varje månad.

- Pär Skoglund
Omdöme skapat 27/11/2023

Grymt stöd för företagare

Verkligen kompetenta och duktiga, flexibla och har anpassat arbetet efter mina önskemål. Kommit med bra förslag för min verksamhet och jag har fått både revisor och ett bollplank i ett

- Calle
Omdöme skapat 21/11/2023

Snabb respons and har svar på alla funderingar man har!

Flexibel och serviceinriktad. Väldigt lättsam och tydlig i sitt bemötande!

- Andreas Nilsson
Omdöme skapat 20/10/2023

Fantastisk service och engagemang

Kan inte önska bättre service! Kristoffer Wallgren är otroligt serviceinriktad person som med sin snabba återkoppling och goda kunskap snabbt har gjort sig ovärderlig för våra företag.
Autonomi AB är pålitlig och professionell redovisnings byrå som jag varmt rekommenderar.

- Nina Berg
Omdöme skapat 28/08/2023

Modern & snabb service

Autonomi AB använder moderna lösningar såsom en enkel att använda webb-portal samt speciell företagskort för att göra bokföringsprocessen smidigare, kommunikation är hur snabb som helst, oftast så får man svar på frågor inom några minuter.
Skulle starkt rekommendera!

- Kian Bröse Brito
Omdöme skapat 27/08/2023

Riktigt snabb och proffsig hantering av bokslut

Fick hjälp med bokföringen, avskrivningar, periodiseringsfonder och allt man kan tänka sig. Otroligt proffsig hjälp och speciallösningar för att det skulle bli så förmånligt som möjligt. Kan varmt rekommendera att ta hjälp av dem!

- Mattias Matilainen
Omdöme skapat 16/08/2023

Personliga!

Magiskt!
Marcus på Autonomi tog sig tid och lyssnade på vad jag önskade och utifrån det presenterade en klockren lösning. Han var lyhörd, tillmötesgående med framförallt tillgänglig. Jag upplevde att han verkligen tog sig tid och lyssnade samt kom med tips utifrån sin profession. Jag är mer än nöjd med Marcus och Autonomi AB, kan varmt rekommenderas!

- Fredrik Rönnberg
Omdöme skapat 10/08/2023

Rekommenderas!

Mycket bra med en fast månadskostnad! De löser dina problem och avlastar dig i din vardag. Rekommenderas verkligen!

- Karl
Omdöme skapat 30/07/2023

Autonomi har varit en fantastisk redovisningsbyrå som har gett oss ovärderlig stöttning och expertis i det ekonomiska för vårt nystartade aktiebolag.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Autonomi som en pålitlig och professionell redovisningsbyrå. Deras fantastiska stöttning kring det ekonomiska har varit ovärderlig för vårt nystartade aktiebolag. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med Autonomi och dra nytta av deras expertråd och service i framtiden.

- Tony Holmstedt
Omdöme skapat 01/07/2023

Oerhört proffesionelt

Marcus tog tag i problemet direkt och löste det under tidspress. Oerhört proffesionelt bemötande och saklig i vad som behöver göras.

- Edin T
Omdöme skapat 31/10/2022

Marcus Hjalmarsson är otroligt snabb!

Marcus är snabb och kompetent. Han utför uppdraget direkt!
Han är lätt att få kontakt med både per mail och i telefon. Marcus kommer med extra tips på avdrag etc jag inte kände till och påminner om saker jag behöver tänka på.
Marcus förser mig med tydlig information och "lathundar" för det uppgifter jag behöver sköta själv eftersom allt materiel överlämnats digitalt. Jag är mer än nöjd! Tacksam för matchningen!

- Chris Berardi
Omdöme skapat 29/08/2022