4.57 / 4 Omdömen

Bergelin Business Management AB

Begär offert
Beskriv ditt företags behov. Få en kostnadsfri offert från Bergelin Business Management AB.

Bergelin Business Management AB är en businessmanagementbyrå som erbjuder högkvalitativa administrationstjänster för små och medelstora företag. I ett nära samarbete med uppdragsgivaren utformas dessa för att på bästa sätt möta de specifika behoven för det enskilda uppdraget. Vi finns tillgängliga för att möta upp och hantera helheten gällande behoven avseende administration, redovisning, ekonomisk rådgivning, skatter, juridik och administrativ ledning. På de flesta uppdragen är vi delaktiga i allt från löpande dagliga administrativa rutiner, företagsledning till utformande av övergripande affärsstruktur.

Managed by BBM - Advice, develop & account
Advice - Som en del av BBM-familjen strävar vi efter att förmedla trygghet till dig i ditt företagande där du ges möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet medan vi backar upp med det stöd din verksamhet kräver. Vi finns där som ditt rådgivande bollplank såväl när det gäller dina vardagliga ställningstaganden som när det gäller mer övergripande strukturella förändringar och vägval. Vi ger dig den helhetslösning ditt företag behöver.

Develop – Vilket är ditt nästa steg? I vilken riktning kan förbättring nås? Vad saknas i din verksamhet? Hos BBM finner du en partner och tillsammans lyfter vi frågeställningarna för att möjliggöra ditt bolags vidareutveckling.

Account - Med vår gedigna erfarenhet av redovisningsfrågor och hantering av skatteärenden säkerställs en korrekt hantering mot berörda myndigheter. Genom att anlita oss vänder du dig till en byrå som kontinuerligt vidareutbildar sin personal för att alltid vara uppdaterade utifrån de gällande regelverken som styr en korrekt hantering av ditt bolags administration.


Bergelin Business Management AB

Olaigatan 2
703 61 Örebro
  • Redovisningskonsult
  • Ansvarsförsäkring

  • Bokföring
  • Bokslut och Årsredovsining
  • Deklaration Företag
  • Fakturering
  • Lekmannarevision
  • Rådgivning
  • Deklaration Privat
  • Lönehantering

Kvalitet
Kontakt
Expertis
Tidsram
Budget

Ageras samlar pågående in användaromdömen av företag. Omdömena är baserade på fem parametrar som alla sammanvägs till ett övergripande omdöme.


Kvalitet och engagemang i alla led!

Vi är mycket nöjda med BBM. De har stor kunskap och engagemang för alla våra bolag där de är delaktiga. BBM har tagit ett helhetsgrepp och är en trygg och personlig partner som tar sitt uppdrag på största allvar. Rekommenderas varmt!

- Jacob Gejler
Omdöme skapat 20/09/2020

Väldig bra kontakt och utförande

Ett företag som alltid uppfyller dina krav, Dem svarar på dem frågor man ställer och hjälper alltid till i alla situationer och lösningar. Jag kan inte säga mer än att jag är super nöjd med allt dem har bistått med under den tiden jag haft med dem att göra!

- Ason Byggservice
Omdöme skapat 20/09/2020

Bästa

Enastående efter alla dessa år

- Moh Denebi
Omdöme skapat 19/09/2020

Bästa ekonomibyrån för små till mellanstora företag

Vi är otroligt nöjda med Bergelin Business Management. Dom bidrar med djup kunskap och struktur för alla våra företag, där långsiktighet tas i alla beslut. Bergelin tar ett helhetsgrepp och är en fantastisk partner för företag!

- Alexander Nathanaelson
Omdöme skapat 18/09/2020